MakB píše:Už je pozdě, udělal to na neděli odpoledne, to se moc nehodilo, je to fiškus. Tak jsem byl za bukem a čekal jestli to sem napíše.
Vsjo budět i ryby i raky!

Moderátoři: MakB, TNČ moderátoři
MakB píše:Už je pozdě, udělal to na neděli odpoledne, to se moc nehodilo, je to fiškus. Tak jsem byl za bukem a čekal jestli to sem napíše.
josef38 píše:MakB píše:Už je pozdě, udělal to na neděli odpoledne, to se moc nehodilo, je to fiškus. Tak jsem byl za bukem a čekal jestli to sem napíše.
Vsjo budět i ryby i raky!![]()
MakB píše:Prd bude![]()
![]()
, jako ta fotka (vše křivé, špatný postoj
), to máš za tu věžičku...
MakB píše:josef dával odkaz...
josef38 » včera, 21:05
Petře "Streetphotografie" má svá pravidla i když přesná hranice kdy už fotografie patří do jiného žánru je dosti mlhavá. V naši skupině na FB jsou pravidla pro správnou fotografii zde: https://www.facebook.com/notes/streetph ... 948182843/
Tak to jsou zajímavá pravidla... kam teda patří tato, asi nikam -spláchnout
ODSakEda píše:![]()
![]()
Spláchnout patří člověkem(!) uměle vymyšlená pravidla...
Jarouš píše:Tak nějak si myslím, že Eda si to přečetl a ví, co napsal a k jakému tématu...Ale je fakt, že každý nemá potřebu to komentovat...
Jarouš píše:Josefe, ta kombinace velkých Nielsenů s černou paspartou (nebo šedou?) se mi líbí a zvolil jsem ji v létě taky. Jenom šílím z těch odlesků a proto jsem začal dávat přednost tisku na hliník. Akorát to není nejlevnější... Pěkná práce, gratuluji. Myslím, že jsi mohl vystavovat už dávno, ale rozumím Ti, proč jsi nechtěl. Při vědomí toho, na co se denně dívám u nás na zámku...
Skromnost a pokora kdysi bývaly ctnosti, dnes s nimi nikam nedojdeš. Naštěstí už nemusíš, dokázal jsi toho dost a my víme, že umíš
![]()
.
Petře "Streetphotografie" má svá pravidla i když přesná hranice kdy už fotografie patří do jiného žánru je dosti mlhavá. V naši skupině na FB jsou pravidla pro správnou fotografii zde:
https://www.facebook.com/notes/streetph ... 948182843/
Jestli ti odkaz nepůjde jako nečlenu skupiny otevřít, tak ti tato pravidla překopíruji sem.
A konečně, tón těchto obrazů bývá pozitivní, oslavuje život v jeho prchlivé povaze, v samotném aktu vidění a zachycení a sdílení momentální krásy a mínění s divákem.
Larry E. Fink
**lasta píše:Josef
Díky. Perfektní![]()
Drž se zejména tohoto, tam ti to hodně hapruje..
A konečně, tón těchto obrazů bývá pozitivní, oslavuje život v jeho prchlivé povaze, v samotném aktu vidění a zachycení a sdílení momentální krásy a mínění s divákem.
Larry E. Fink
ruby52 píše:.....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník