Moderátoři: MakB, TNČ moderátoři
MakB píše:.......
Jarouš píše:Třeba Bohouš myslel, že rychlejší, než ta ryba, co je právě lovena, je ten lovec, opeřená Anhinga. Líbí se mi kvakoš zelený volavkovitý
![]()
.
Jarouš píše:bilbo napsal: "Neodvážil jsem se na něj v editoru ani sáhnout, abych neporušil atmosféru zapadajícího slunce, která je v tropech jedinečná."
To se skoro dá přeložit jako: Pochopitelně v editoru fotky upravuju podle svých představ a co to udělá s atmosférou na snímku zachycenou, je mi úplně ukradené... Nemělo by to být spíše sáhnout, vylepšit, neporušit?
ruby52 píše:mládeži, skočím vám do hovoru ...![]()
![]()
josef38 píše:Jarouš píše:Třeba Bohouš myslel, že rychlejší, než ta ryba, co je právě lovena, je ten lovec, opeřená Anhinga. Líbí se mi kvakoš zelený volavkovitý
![]()
.
To víš, že to tak myslel, nikdo o tom ani nepochybuje. Já jsem odpovídal, že rychlejší byl on, než on! Neboli Bohouš, než ten pták! Myslím, že Bohouš to pochopil správně!Jarouš píše:bilbo napsal: "Neodvážil jsem se na něj v editoru ani sáhnout, abych neporušil atmosféru zapadajícího slunce, která je v tropech jedinečná."
To se skoro dá přeložit jako: Pochopitelně v editoru fotky upravuju podle svých představ a co to udělá s atmosférou na snímku zachycenou, je mi úplně ukradené... Nemělo by to být spíše sáhnout, vylepšit, neporušit?
Ano v tomto případě ta pověstná magenta je na místě. Však víš!
ruby52 píše:Ku*va kluci jak to děláte, jednou máte ptáka do žluta, jednou do bíla, neodvažuji předvídat, jaké bude další provedení ????
Jakou má tedy doopravdy barvu ???? Už i mou ženu Ivu by to zajímalo a ráda by věděla, co tam ve skutečnosti lítá !!!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník