Moderátoři: MakB, TNČ moderátoři
MakB píše:Mariňáci žijí ale nějak jsou mimo to tvoje ... highres.. Kuwa to je co![]()
![]()
na to nepotřebuji 7d ale nějakou čuripindu kde je něco poznat a zbytek doženu v Photokrámu- asi mi ujel vlak.
![]()
Děvče já tomu fakt nerozumím.
Ale rád se poučím- co je vlastně highres (prosím nekličkovat- vím o co jde)
p.s. Miláčku, měli jsme tě asi vzít do Everglades- asi by jsi začala fotit tak jak umíš.![]()
MakB píše: Tak se omlouvám, kam se hrabe kráva Milka s barvou.
No a ty opeřence jsem pojal do fialova- vím, že máš ráda fialovou barvu...![]()
![]()
BaSta píše:Bohouši nevztekej se. Jiřka chytla můzu a fotí umění co to jde, než můza zase uletí.![]()
...
307 píše:BaSta píše:Bohouši nevztekej se. Jiřka chytla můzu a fotí umění co to jde, než můza zase uletí.![]()
...
Bingo Bastíku
... všecko lítá i co peří nemá![]()
A Mák než se vytasí konečně s nějakou fotkousi může za odměnu tipnout, co bylo v exifech
MakB píše: p.s. jako ty záměr- 85KiB![]()
bilbo píše:Vstávat ráno ve 4:30, cvičit, holit, sprchovat, nasnídat, připravit sendviče a v 6:00 odjezd na destinaci.
...
Fotilo se od svítání do západu slunce a pěší přesuny (protože ne všude se může autem) ve třicetistupňovém vedru a 90 % vzdušné vlhkosti (inu tropy) a dvanáctikilovým batohem s výbavou za sto litrů (ten nemůžete opustit, neb v něm máte i doklady a peníze) není opravdu procházka pro slečinky.![]()
![]()
...
Večer jsme pak do sebe nalili tolik plechovek piva, jako jinde za rok. Je to zázračný nápoj, který nás držel při životě.![]()
![]()
V těch nejlepších místech (kde jsem například fotil orlovce) bylo takové množství komárů, že za pár minut jsem měl ruce i nohy černé. To jsem měl na ruce speciální náramek proti komárům, spolykal jsem tři B komplexy, které prý nesnáší a když mě Bohouš postříkal speciálním taktickým sprayem, který používají mariňáci, tak si na něm pochutnali.![]()
![]()
...
Někdy si člověk musí lehnout, většina zvěře a ptactva jsou plaché jako u nás. Dravce a volavky jsme fotili z auta (Bohoušovi zkušenosti z domova), jak jsme byť opatrně vystoupili, odlétli.![]()
MakB píše::?:Koukám, že jsi nám přerostla přes hlavu ty konzervativče
.
Tak budeme dávat "hnídy" 1000x něco- alespoň se nepozná jak je fotka zmršená...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků