Jsem rád, že se k té "sojce bonza" hrdě hlásíš!
Nakonec, co jiného zbývá, že? A kdyby vlákno "Chaloupka" alespoň z poloviny žilo jako toto, tak bys byla šťastná, jak ta blecha v kožichu.
Protože návštěvnost Chaloupky je pouze Tvým přáním. Ta čísla shlédnutí na fotkách totiž vůbec nic neříkají. A proč to tvrdím? Protože je velice podivné, když dáš na vlákno fotografii, někdy kolem půlnoci a vzápětí, možná tak za 15 minut, je u ní až 20 shlédnutí. Že by už tolik lačných fotografů čekalo nedočkavě do půlnoci u počítačů, až shlédnou, co se děje v Chaloupce???? To je trapnost sama o sobě, nemyslíš!
Za toto mé odhalení vděčím své stařecké nespavosti a že jsem zrovna v tuto dobu navštívil Chaloupku! Náhoda trochu podivná, ale nechtíc jsem to trefil
P.S.
Dával jsem na vlákno dvě tyto podivné skulptury. Jedna byla z Rašínova nábřeží, druhá z tovární haly, kde probíhala též jakási výstava. Musím konstatovat, že se mi nelíbila ani jedna!
Tak nevím, kterou myslíš, možná obě, tak si nahlaš co chceš a komu chceš! Jestli Ti to udělá potěšení, tak si posluž! Možná, kdybys opět pověsila svou vlastní fotografii na stěnu Chaloupky, kde jsi byla nafocena do půl těla, hezky se vším, co k ženě patří, tak by návštěvnost možná stoupla! Možná!!!
Pana Štreita si považuji a je milé, že je z vašeho kraje. O to víc si považuji jeho skromnosti a určitě i velkorysosti. Ne každý fotograf z vašeho kraje má podobné vlastnosti!
Jinak, přeji hezké ranko všem!!