Moderátoři: MakB, TNČ moderátoři
MakB píše:Dobré ráno Josef.... http://www.videacesky.cz/skece/kolik-je-hodin (vždy čtu pozorně a mám dobrou paměť-ehm zatím
).
josef38 píše:Jindro, však ty také, jen tomu musíš dát volný průběh! Někdy pomůže dvojka bílého! Ale to ty neznáš, protože pod "bílým" si představuješ mléko!![]()
MakB píše:......
Bohouši, jaké ráno, když jsi dal příspěvek před půl hodinou a je 10:00 ?
......
Jo to máš pravdu, byla noční stopovačka, tak banda si přispala, já sklízel úrodu.
Chlapče, není to jen tak.
Dagmar píše:Ahojky na TNČ,
Nechodím sem více jak rok...ale to je jen moje záležitost...jestli Vás vážení kamarádi TNČ, mohu o něco poprosit a hodně požádat- ze srdíčka ?????Prosím, vtáhněte Zděnka zpět !!!!On vláknem žil, po Pavlovi (Bohouši promiň) ale je jediný, který svým intelektem může toto vlákno táhnout dál !!!!Pavel měl přirozenou inteligenci- není každému dána-ani těm s titulama(já říkám titulkama) je to to samé.....Zděnek na to má...ale ztrádá po Pavlovi(hodně..)...nyní ztráda obdobně a moc tvrdě..vždyť Drahuška, kdyby mohla prdelku by mu vytřela !!! A že vím co píši o italech nad námi- bohužel, je to zastaralý příměr !!!!!!
Klucí a Maruš a 307...je třeba pomoci !!!!! Zkuste Zděnka nahodit !!!!!! Koukejte se třeba rozjet na sever..není to daleko !!!! Když jste parta?!?tak makejte !!! Jsou tací, co to fakt moc moc potřebují !!!!
a máte zase ode mě na roky pokoj!!!je smutno v Bílině!!!!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník