Ahojte
nějak vázne vzájemná komunikace ohledně nefunkčních linků na YouTube na předecházející stránce u mého posledního příspěvku. Po telefonu jsem se od 4 uživatelů dověděl, že se na link nemohou proklikat...
Opravil jsem publikování, bohužel na veřejné i s možnými reklamami, neboť soukromé video je určeno jen vybraným uživatelům, což asi včera nefungovalo. Dnes jsem si ověřil, že je vše vpořádku, včetně "Vzpomínkového vlákna" pro Pavla.
Tak jen na doplnění, všechny květiny jsou osobně vypěstované mojí veličkostí (kozel zahradník

) , který se v minulosti ničím podobným nezabýval. Začalo to nevině, když jsem krmil v zimě sýkorky, že se zatoulalo semínko od slunečnice a to se v truhlíku uchytilo.
Pak jsem dal slunečnici do bytu a ona chřadla, proto šla zpátky na balkón, kde dělala radost až do srpna. Holoubci si rovněž v truhlících, zavěšených na balkóně zobli trochu zelenýho.
Astry, růže, frézie, vřesy, petúnie a petrklíče jsem zasazoval podle návodů na sáčcích.
Nejvíce, asi 23 květů měla červená růže.
Mno a zbytek videa tvoří všechny moje 3 dcery...
Poslední, noční snímek v závěrečných titulcích je orientačním vodítkem pro neznalé, aby věděli, že z terasy podloubí hotelu "U Lva" v Bílině se dá i v nočních hodinách "tvořit".
Tak očekávám, že přijede hodně , když né tvořitelů, tak stvořitelů
Předběžně se ozvalo už 6 zájemců o 100% kreditu jejich slova
PS
Příští desetiletí, tedy osmdesátiny, bychom mohli slavit u Pedroze

. On se moc svými hmotnými statky nezabejvá, bo na to má lidi

Ještě poznámka k otevření tohoto snímku, který je v plném rozlišení 1920x1080.
Pravým tlačítkem myší na obrázek klikněte a objeví se roletka, kde následně levým tlačítkem klikněte na "Zobrazit obrázek".