Zdravím všechny a houfně chválím
Jiřko, omlouvám se, že jsem nereagovala na Tvoji odpověď a díky za ní, snad se někam podívám. Skákala jsem tady jako luční koníček, chvílemi vystresovaná, uštvaná a zoufalá jestli cukroví bude dost, chvílemi naštvaná, že jsem měla chuť s tím mladou poslat do háje, protože situace se měnila ze dne na den a z původně ohlášené komorní svatby se nakonec vyklubalo 40 lidí ( někteří ale den před svatbou odřekli

) a k tomu přišla, že mám napéct výslužky pro zeťe do práce 2 dortové krabice, pro jeho mámu do práce 8 menších krabiček a pro tátu do práce 1 dortovou krabici. Protože nejsem cukrářka, jen takový Ferda mravenec - práce všeho druhu, asi si umíš představit, co jsem prožívala. Také mě to pěkně sešrotovalo, jsem úplně vyždímaná jak citron a páteř mě to pěkně oplácí, takže se hned po ránu chodím "napít" Tramalu.
Slávku, parádní report, smekám. Lidi jsou podle mě nejhorší možné fotografování. Nejen že mám problém s ostrostí, ale když už se podaří dobře zaostřená, zrovna si klidně mrkne - takže spí, nebo má takovou grimasu, že je to na odpaďák. Zkrátka jsi mistr tohoto žánru.
Přidám ještě pár svatebních. Mějte se pěkně M.K.