Už je možné jej i objednat z prověřeného čínského obchodu. Jen je to o kus dražší než pro Číňana.
http://www.ibuygou.com/p-original_xiaom ... 9-usd.htmlJen mi zrovna nevyhovuje ta uváděná variabilita dodavatelů komponent. Tohle třeba dělá Samsung u téměř všech svých LCD TV kromě dvou nejvyšších modelů, že člověk vlastně vůbec netuší, jaký typ displeje vyfasuje, což je u TV na pováženou. Míchají to všechno dohromady asi podle toho, co zrovna přivezli do fabriky a co zrovna jede na pásu

Musím říct, že IPS displej od LG bych tedy v telefonu nechtěl. To je současný mor LCD TV, kde většina výrobců (i Panasonic) v rámci úspor levné a ne zrovna kvalitní IPS displeje od LG používá. Musím říct, že v tomhle má u mne Xiaomi mínus. A ty rozměry jsou přecijen už vcelku obludné. Mít ještě skoro o centimetr vyšší telefon než třeba S4, no nevím nevím. Škoda, že jsem zatím neměl příležitost strčit si 5" do kapsy. V obchodě by se na mne asi dívali divně
Xiaomi Mi3: Dimension: 144mm height x 73.6mm width x 8.1mm
Samsung S4: 137 × 70 × 7,9 mm
Nakonec si nejsem jistej, jestli plastové uni-body tělo je zrovna nejlepší řešení a když už, tak tak původně avizovaná 3600 mAh by tomu slušela víc. Sice je fajn, že na rozdíl od iPhonu se nerozbije žádné sklo, ale kdyby byla záda přecijen nějak více pošrábaná, tak s tím člověk nic neudělá. Nejsem úplně příznivcem obalovat telefon nějakými hnusnými kryty, to bych si raději pak koupil nový zadní kryt.