V nastavení nic špatně nemám, navíc je to foceno na P. Občas to vidím i na display jak to mění barvy.
  V nastavení nic špatně nemám, navíc je to foceno na P. Občas to vidím i na display jak to mění barvy. Pro jistotu, abych nebyla za tele měl foťák na "rozbor" i kamarád co fotí profi, všechno nastavení bylo v pořádku, jemu přišlo, že má foťák problém s měřením expozice.
 Pro jistotu, abych nebyla za tele měl foťák na "rozbor" i kamarád co fotí profi, všechno nastavení bylo v pořádku, jemu přišlo, že má foťák problém s měřením expozice. .  Asi by to chtělo dát fotky znovu i s těmito údaji. Projev jako nastavený bracketing - je to zde i zmiňováno. Ale je to jen domněnka, protože podle čísel snímků jsou sice foceny zasebou, ale tvrdí se !!, že s odstupem cca 5 sec, bracketing je "vysype najednou". Další možnost by mohla být, že jsou nasnímány v různých režimech - ten 5 sec odstup by to umožnil přestavět. Kdysi jsem měl velké potíže s Pan FZ-50, který stále "táhl do modra". Nakonec neúsěšného hledání jsem provedl reset nastavení - a bylo po problémech
.  Asi by to chtělo dát fotky znovu i s těmito údaji. Projev jako nastavený bracketing - je to zde i zmiňováno. Ale je to jen domněnka, protože podle čísel snímků jsou sice foceny zasebou, ale tvrdí se !!, že s odstupem cca 5 sec, bracketing je "vysype najednou". Další možnost by mohla být, že jsou nasnímány v různých režimech - ten 5 sec odstup by to umožnil přestavět. Kdysi jsem měl velké potíže s Pan FZ-50, který stále "táhl do modra". Nakonec neúsěšného hledání jsem provedl reset nastavení - a bylo po problémech   , také tam "někde něco bylo" co jsem neobjevil. Občas se stává, že si uživatel cosi nechtěně navolí (těch možností je k sakru hodně !!) a ani o tom neví
 , také tam "někde něco bylo" co jsem neobjevil. Občas se stává, že si uživatel cosi nechtěně navolí (těch možností je k sakru hodně !!) a ani o tom neví   ...a pak se už jen nestačí divit. Od těch dob velice pečlivě čtu manuály
 ...a pak se už jen nestačí divit. Od těch dob velice pečlivě čtu manuály   a Panasonic je má oproti jiným značkám na solidní úrovni, ale ani tak tam nemusí být všechno.
  a Panasonic je má oproti jiným značkám na solidní úrovni, ale ani tak tam nemusí být všechno.  . Čili když
 . Čili když   nesestřelím růži...tak nejdříve se zamyslet "jak mířím" a teprve pak zkoumat flintu, neboť ty totiž většinou!!  bývají dobré. Ale je to jen technika a ta také může samozřejmě mít chybu. Přeji, aby se podařilo "problém objevit" a foťáček dělal radost pěknými snímky
 nesestřelím růži...tak nejdříve se zamyslet "jak mířím" a teprve pak zkoumat flintu, neboť ty totiž většinou!!  bývají dobré. Ale je to jen technika a ta také může samozřejmě mít chybu. Přeji, aby se podařilo "problém objevit" a foťáček dělal radost pěknými snímky  
 Ta zimní ale ne, ta je focená teď, v některých případech problém nemá žádný, nechápu. No nic, je v záruce, už jel do servisu, tak uvidíme s čím mi ho vrátí.
 Ta zimní ale ne, ta je focená teď, v některých případech problém nemá žádný, nechápu. No nic, je v záruce, už jel do servisu, tak uvidíme s čím mi ho vrátí.  

, asi jak ti ogyne spadl kámen ze srdce
 , asi jak ti ogyne spadl kámen ze srdce  . Tak příště je třeba více hlídat ...i sebe, slovenská cukrárna (kdesi) a Uherský Brod jsou přece jen trochu od sebe, blahopřeji k velkému štěstí, ne vždy to tak dobře dopadne.
 . Tak příště je třeba více hlídat ...i sebe, slovenská cukrárna (kdesi) a Uherský Brod jsou přece jen trochu od sebe, blahopřeji k velkému štěstí, ne vždy to tak dobře dopadne.exikar píše:...a já slyšel nějakou ránu, asi jak ti ogyne spadl kámen ze srdce
. Tak příště je třeba více hlídat ...i sebe, slovenská cukrárna (kdesi) a Uherský Brod jsou přece jen trochu od sebe, blahopřeji k velkému štěstí, ne vždy to tak dobře dopadne.

http://www.slovacko.cz/sluzba/284/motorest-rasova
 http://www.slovacko.cz/sluzba/284/motorest-rasova
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků