Strome, já doufám, že Radim přežije a držím mu palce. Jeho dopravu teď využívám skoro každý týden a jsem velmi spokojený.

LEO na mě moc dojem neudělalo, využil jsem zatím jen dvakrát z nouze. Poprvé hned první den jeho provozu. RJ jsem využil tento týden dvakrát a seděl jsem vždy ve čtyřmístném kupé, takže pohoda. Jsem rád, že i ČD začaly myslet tak trochu jinak a že si cestující nepletou s dobytkem. Stále jen výmluvy, že ... No ale třeba na to nádražní plastové okno stačí hadr a trocha vody, kterou to nádražní okno zatím ještě nevidělo. Člověk má strach si někam položit tašku. No a tak nějak podobně se pečovalo i o vagóny, které asi byly samočistící. Tedy cestující je vyčistili svými oděvy. Já jsem v nose cítíval ten prach po cestě ČD ještě týden, byť jsem se hned osprchoval. ČD jsem jel v pondělí Reginovou jen pár kiláků. Možná budu muset použít zítra. Ale vagóny už byly čisté, což chválím.
Z Prahy těch vlaků opravdu jezdí už nějak moc

Mnohde nejezdí tak často ani MHD

Už to není to dobrodružství, jak kdysi bývalo

A už i Hlavní nádraží v Prazé má trochu lepší úroveň. Jen nechápu, proč u informačních tabulí, které zobrazují časy odjezdů a příjezdů nejsou i hodiny. Ne každý hodinky má, ne každému jdou správně. Takže by hned vedle měl být "velitelský" čas. Já myslím, že by to bylo logické. Také jsou umístěny příliš moc vysoko, takže jsou zastíněny těmi červeným podhledy

Život je boj, boj, který je předem prohraný. Přesto musíme stále bojovat.