Jedine ak fotim v protisvetle, kedze potom je fotena tvár v tieni a musim ju dosvetlit najmensim bleskom. Externy zdroj tj. osvetlovaca nemam

Moj stary Canon 710 to zvlada excelentne aj na auto WB ale pana s tym ma evidentne problem.

S cim ma este LX7 problem ( okrem piesku na kontaktoch ) aby som nebol neprijemne prekvapeny na dovolenke?
Predsa len je to zmena oproti mojim Canonom ale vlacit zrkadlo na dovolenku sa mi nechce, aj tak koly detom ledva splnim vahovy limit prepravcu.
Ten Grip ma az tak netrapi.
Ogyne ako prikladas svoje foto prispevky?
Pekne ...
Moj jpg odpalilo ze nepovoleny typ suboru a vo FAQ sa pise ze priamo sa neda prikladat iba cez odkaz alebo HTML alebo BBC.
Zdar a dobre svetlo.

To mne na kompaktech nejvíc baví ! Člověk nemusí nic složitě nastavovat,a přesto lezou pěkné snímky
  To mne na kompaktech nejvíc baví ! Člověk nemusí nic složitě nastavovat,a přesto lezou pěkné snímky  Kdybych to chtěl vyfotit zrcadlem,tak budu laborovat s nastavením,než dosáhnu podobného výsledku ! "Opravdový" fotograf,se asi otřese hnusem nad podobným názorem,ale my co si fotíme pro radost se z toho neosypem
 Kdybych to chtěl vyfotit zrcadlem,tak budu laborovat s nastavením,než dosáhnu podobného výsledku ! "Opravdový" fotograf,se asi otřese hnusem nad podobným názorem,ale my co si fotíme pro radost se z toho neosypem   
  ! Bylo to pro mne poučení,nyní jsem na ni opatrnější,ale jestli to "panáci" nezmění,tak můj další kompakt už od nich nebude,a vrátím se k Canonu ,od kterého mám 2 zrcadla a 7objektivů+blesk a další výbavu
  ! Bylo to pro mne poučení,nyní jsem na ni opatrnější,ale jestli to "panáci" nezmění,tak můj další kompakt už od nich nebude,a vrátím se k Canonu ,od kterého mám 2 zrcadla a 7objektivů+blesk a další výbavu  
 povodne som chcel G15 ale odradil ma MOV na video.
 povodne som chcel G15 ale odradil ma MOV na video.  
  a nic se neděje ! Dražší verze odolných blikátek,prý mohou spadnout i z 2m 20cm
  a nic se neděje ! Dražší verze odolných blikátek,prý mohou spadnout i z 2m 20cm