Tak třeba červené trencle  vyvěšené na Hradě ohodnotili znalci jako umělecké dílo za dva milióny korun.
 Tak třeba červené trencle  vyvěšené na Hradě ohodnotili znalci jako umělecké dílo za dva milióny korun.   

Alespoň ti umělci ten pocit nejspíš mají.
 Alespoň ti umělci ten pocit nejspíš mají.   Dnes jeden opravdu neví.
 Dnes jeden opravdu neví.  
 by to mohli být také vodníci. A nově tam mají i vodnici.
 by to mohli být také vodníci. A nově tam mají i vodnici.  

U té hromady hlíny s cihlami nebyl žádný QR kód, takže to asi umělecké dílo není
 U té hromady hlíny s cihlami nebyl žádný QR kód, takže to asi umělecké dílo není 

Jaryn píše:Jak se staví sen. Vlastně ne, jen kanalizační přípojka, nebo-li hovnovod, když nelze rozkopat frekventovanou komunikaci přes dva jízdní pruhy do hloubky cca 5,5 metru a v délce 12 metrů. Edo, co ty na to?
 Ale za 200,-€ už možná jo
 Ale za 200,-€ už možná jo  , ale jen na fteřinu , nebo na vteřinu? anebo na se-kundu (zase ty kundy...) a jen na krajíček
 , ale jen na fteřinu , nebo na vteřinu? anebo na se-kundu (zase ty kundy...) a jen na krajíček   Jen dva prostíčky
 Jen dva prostíčky  

I já bych měl možná se svou postavou se pak dostat ven
 I já bych měl možná se svou postavou se pak dostat ven   Ty jsi ještě dost urostlejší.
 Ty jsi ještě dost urostlejší.   
   a vrtal jsem to samodomo vyrobeným vrtákem - navařenej vrták na díry na sloupky na truvce a na 2. konci šestihran do vrtačky s příklepem a šlo to sice pomalu,  ale jistě
 a vrtal jsem to samodomo vyrobeným vrtákem - navařenej vrták na díry na sloupky na truvce a na 2. konci šestihran do vrtačky s příklepem a šlo to sice pomalu,  ale jistě  Nemusel jsem rozkopat trávník na dvoře ani dlažku v dílně sloužící i jako chodba do domu. A pak sem prostrčil proptahovací strunu a tou jsem vtáhnul silné ohebné hadice.
 Nemusel jsem rozkopat trávník na dvoře ani dlažku v dílně sloužící i jako chodba do domu. A pak sem prostrčil proptahovací strunu a tou jsem vtáhnul silné ohebné hadice.  

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků