Na informace jsem ale vpuštěn nebyl, nejsem očkován. A zda jsem covid prodělal, to netuším. A vstup maximálně dvěma lidem. A dle piktogramu zřejmě i zákaz vstupu s mobilním telefonem ?
 Na informace jsem ale vpuštěn nebyl, nejsem očkován. A zda jsem covid prodělal, to netuším. A vstup maximálně dvěma lidem. A dle piktogramu zřejmě i zákaz vstupu s mobilním telefonem ?   V čekárnách lékařů sedí pacoši jeden vedle druhého, zda jsou očkováni, nikoho nezajímá.
  V čekárnách lékařů sedí pacoši jeden vedle druhého, zda jsou očkováni, nikoho nezajímá.   Toť paradoxy dnešní doby.  Informace o hrobech mi nakonec sdělili po e-mailu. Hroby ale nejsou značeny čísly, jen pole, takže to chce dost trpělivosti.
 Toť paradoxy dnešní doby.  Informace o hrobech mi nakonec sdělili po e-mailu. Hroby ale nejsou značeny čísly, jen pole, takže to chce dost trpělivosti. Je to takový vertikální kolotoč.
 Je to takový vertikální kolotoč. 
 Je vidět i základní škola Komenského a kostel sv. Mikuláše ve starých Malenovicích - vzdálenost vzdušnou čarou z okna 6,3 km. Kdybych nevěděl, kolik je hodin, stačí se podívat z okna na hodiny toho kostela
 Je vidět i základní škola Komenského a kostel sv. Mikuláše ve starých Malenovicích - vzdálenost vzdušnou čarou z okna 6,3 km. Kdybych nevěděl, kolik je hodin, stačí se podívat z okna na hodiny toho kostela  
   Blíže bývalý VÚGPT (výzkumný ústav gumárenské a plastikářské technologie), kam jsem v roce 1973 nastoupil po maturitě do konstrukce v 11. patře. Vše foceno z ruky. Zatím Parkinsona nemám. Ale časem? Kdo ví?
 Blíže bývalý VÚGPT (výzkumný ústav gumárenské a plastikářské technologie), kam jsem v roce 1973 nastoupil po maturitě do konstrukce v 11. patře. Vše foceno z ruky. Zatím Parkinsona nemám. Ale časem? Kdo ví?  

Zálešná, kde jsem prožil své dětství. Nad zahrádkářská kolonie. Dříve jsme tam jezdili sáňkovat.
 Zálešná, kde jsem prožil své dětství. Nad zahrádkářská kolonie. Dříve jsme tam jezdili sáňkovat. Opět interní klinika. Prý se má bourat, že už nevyhovuje. Tož nevím
 Opět interní klinika. Prý se má bourat, že už nevyhovuje. Tož nevím  
 Takže jsem měli všichni lufty. Jinak - sejdeme se na hřbitově
 Takže jsem měli všichni lufty. Jinak - sejdeme se na hřbitově   

Jaryn píše:......... Vzdálenost 1,5 až 2 kilometry. Nevím, do jaké míry platí poučky o tom, co lze fotit z ruky. Já raději žádné nečtu a fotím si tak nějak intuitivně a spíš jen nahodile. Samozřejmě dost často s chybami. Ale chybami se člověk učí.
 No a ty poučky stejnak dávno neplatí
  No a ty poučky stejnak dávno neplatí  protože různě účinná stabilizace!
  protože různě účinná stabilizace!   A navíc - u digitálu zadarmo nacvakáš vícekrát stejné záběry a vono něco vynde
  A navíc - u digitálu zadarmo nacvakáš vícekrát stejné záběry a vono něco vynde   
  Leda až hledáčky v "zrcadlovkách" a později i v kompaktech, od SONY s OLED monitorkem s 2,4Mpx nahradí pohled jakoby na velký jemný monitor a velikost obrazu je pocitově jak v kině ve 3. řadě
  Leda až hledáčky v "zrcadlovkách" a později i v kompaktech, od SONY s OLED monitorkem s 2,4Mpx nahradí pohled jakoby na velký jemný monitor a velikost obrazu je pocitově jak v kině ve 3. řadě   )
 )
 Ale až tak moc pokusů jsem neměl. moc se mi nechtělo cvakat. Někdy fotím sériově, ale kdo to má potom vybírat. Zvlášť když se mi pak líbí skoro všechno
  Ale až tak moc pokusů jsem neměl. moc se mi nechtělo cvakat. Někdy fotím sériově, ale kdo to má potom vybírat. Zvlášť když se mi pak líbí skoro všechno   
   Ty dnešní stabilizátory jsou opravdu vynikající. A vůbec digitální fotoaparáty, dnes i mobily, ale na mobil nefotím téměř vůbec. Nemám  z toho vůbec dobrý pocit. A na telefonování je to veliké, na internet a třeba PDF soubory malé. Takže používám jen jako navigaci, internetové rádio, možná se hodí na KN, nastavení antény, paraboly a jiné smysluplné  aplikace. Moje oči se špatně přizpůsobují z blízka na dálku, takže to opravdu pro mě jako telefon moc není. Fotíval jsem na kinofilm, to si člověk opravdu musel dobře rozmyslet, co a jak fotit. A citlivost barevného kinofilmu max 400, zrno jako hrom. Kinofilmů mám plno, snad někdy převedu na digitální, abych mohl fota prohlížet na monitoru či 4K televizi jako z digiťáku.
  Ty dnešní stabilizátory jsou opravdu vynikající. A vůbec digitální fotoaparáty, dnes i mobily, ale na mobil nefotím téměř vůbec. Nemám  z toho vůbec dobrý pocit. A na telefonování je to veliké, na internet a třeba PDF soubory malé. Takže používám jen jako navigaci, internetové rádio, možná se hodí na KN, nastavení antény, paraboly a jiné smysluplné  aplikace. Moje oči se špatně přizpůsobují z blízka na dálku, takže to opravdu pro mě jako telefon moc není. Fotíval jsem na kinofilm, to si člověk opravdu musel dobře rozmyslet, co a jak fotit. A citlivost barevného kinofilmu max 400, zrno jako hrom. Kinofilmů mám plno, snad někdy převedu na digitální, abych mohl fota prohlížet na monitoru či 4K televizi jako z digiťáku.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků