Jen jsem nabyl dojmu, že zde prostě nepatřím, že bych díky fanatismu k onomu šlechtici mohl i nějakou chytit, jak se tu někteří rozjeli. Tak jsem raději i svého avatara smazal

Všude to bylo ve stylu komunistického hesla "Kdo není s námi, je proti nám". Všude samý kníže. Chytnu se v tramvaji, visí tam kníže, vylezu z tramvaje, čučí na mě kníže. Otevřu noviny, kníže slušný vs Zeman lhář. Telka totéž. Kouknu zde na fota- opět šlechetný noblesní kníže, Zeman lhář. A já jsem byl svým způsobem proti ex knížeti. My ty lidičky ani pořádně neznáme, neznáme přesně ani jejich výroky a souvislosti, ale hodnotíme, jak lžou a pod. Já cvakám proto, abych si od těch médií oddychl. MZ jsem volil proto, že mi to připadalo jako menší zlo. A navíc jsem před 12 lety močil na stejnou zeď na WC v restauraci U bílé růže v Novém Veselí jak určitě močívá i MZ

. Tenkrát se tam velmi dobře vařilo

Někde mám onu zeď i nafocenu, bylo to ještě na kinofilm. Až najdu, naskenuji a přiložím. Divím se, že tak ještě TV Nova neučinila, ba že ho nezachytila přímo při činu

Každopádně jsem rád, že se budeme moci alespoň občas zasmát, protože je to všechno kolem spíš k pláči. Divím se, jak se dá společnost díky médiím rozdělit a rozeštvat.
Podsvícení u Philipse jde samozřejmě vypnout, takže ho máme vypnuté. Už ani internet na něm nepoužíváme. Zkoušel jsem bezdrátovou klávesni, ale nespolupracuje. Zato ta klávesnice dobře spolupracuje s tabletem Go Clever

Mám ji proto, že k jinému PC používám jako minitor 32" LG telku a je lepší větší odstup.
Život je boj, boj, který je předem prohraný. Přesto musíme stále bojovat.