..........
  .......... K exhibicionismu menšin - neuvědomují si asi tito (jen aktivní účastníci a jejich zástupce neustále v Tv a rádiu lobující neustále za další změny zákonů!, neb většina je zalezlejch doma a užívaj si svobody a tolerance společnosti a neschvalují tyto exhibice a lobbing), že hazardují s nabytou tolerancí společnosti a hrotí to neustále k dalším a dalším zákoným privilegiím
 a chtěj dokonce získat i takto(?...) respekt!???..., že tuto toleranci monhou naopak ztratit!!!!!
  a chtěj dokonce získat i takto(?...) respekt!???..., že tuto toleranci monhou naopak ztratit!!!!!  
 Já vždy toleroval rozdílmné názory, orientaci, či menšiny, ale tímto paradoxně i mojí toleranci ztrácejí! Otravuje mě to a lobbing pro speciální zákony pro úzkou zájmovou skupinu..., mě dokonce štve!!!

Již tak jedinou zákonou vyjímku, spíše jen daňovou, co ještě toleruji, je pro rodiny s dětmi! ( i když by měli rodiče zabrat víc než svobodní a ne se nechat živit jinými bezdětnými = nespravedlivost, diskriminace. I vlaštovka co maj mladů musí zabrat víc než ty bez mláďat!) ale ne příspěvky! A proč by dva chlapy, či dvě ženy se mohli oficiálně sezdat (buduž pocmcaď , když na tosoužití potřebují papír...) a i bez přírůstku potomstva mít daňové úlevy???... Ba dokonce dostávat příspěvky!

... A pod. ... Ahááá, proto potřebují ten papír!!!
 ... A pod. ... Ahááá, proto potřebují ten papír!!!  

Já živím dvě děcka stále a su rozvedenej a tak nemá nárok ani na 1,-kč ani odečtu z daní!!! Asi už nejsu dle čSSD a KDU-čSL rodič po rozvodu???
 ... A s druhou ženou žijeme spolu v lásce i bez papíru!
  ... A s druhou ženou žijeme spolu v lásce i bez papíru!   
 K té Aldově černobilce - zaujalo mě, Aldo, že k modernímu docela masivnímu mostu, tedy ne nejlevnějšímu!, vede pouze travnatá cestička a jak vidno ani ta tráva není moc sešlapaná. Přijde mi ta konstrukce a tak velká investice proto docela nemístnáAlda píše:..... No a já ti tu šoupnu jen jednu černobilku, aby tu nebylo tak
barevno... .....
 tedy žeby dotace a plánování ouřady od stolu, z Prahy ba z Brusele nebo jaké to prde..?...
  tedy žeby dotace a plánování ouřady od stolu, z Prahy ba z Brusele nebo jaké to prde..?...

Nebyla to škoda? Praha je krásná právě proto, že se nepodařilo vše zbourat. Tančící dům pěkný určitě není, praktický už vůbec ne, ale lidé se na něho koukají jen jako na architektonický výstřelek.
 Nebyla to škoda? Praha je krásná právě proto, že se nepodařilo vše zbourat. Tančící dům pěkný určitě není, praktický už vůbec ne, ale lidé se na něho koukají jen jako na architektonický výstřelek. A snažit se přesvědčit o tom i spoluobčany, nebo a nejlépe lépe i být politicky aktivní a jen "nebrečet" a pomoci to, nebo se a pak ty prosadit to, ve straně, kde se takoví lidé většinou sdružují
 A snažit se přesvědčit o tom i spoluobčany, nebo a nejlépe lépe i být politicky aktivní a jen "nebrečet" a pomoci to, nebo se a pak ty prosadit to, ve straně, kde se takoví lidé většinou sdružují