Také většinou bez ochrany, vlastně bez cvakátka nevyjíždím. Co kdyby náhodou se někde něco šiklo a já to neměl jak zaznamenat do své externí paměti. LX7 je asi o dost skladnější než FZ150, ale už jsem si zvykl a byl bych nesvůj, kdybych ji v tašce necítil
 Také většinou bez ochrany, vlastně bez cvakátka nevyjíždím. Co kdyby náhodou se někde něco šiklo a já to neměl jak zaznamenat do své externí paměti. LX7 je asi o dost skladnější než FZ150, ale už jsem si zvykl a byl bych nesvůj, kdybych ji v tašce necítil  

Dnes jsem ji odnesl na reklamaci.
  Dnes jsem ji odnesl na reklamaci.   Po včerejším focení potůčku se už nezasunul objektiv,při opětovném zapnutí hlásil" Sundejte krytku a zmáčkněte libovolné tlačítko"(krytka v kapse)! Opakovaně jsem zapínal,vypínal restaroval vyjmutím aku  A NIC
 Po včerejším focení potůčku se už nezasunul objektiv,při opětovném zapnutí hlásil" Sundejte krytku a zmáčkněte libovolné tlačítko"(krytka v kapse)! Opakovaně jsem zapínal,vypínal restaroval vyjmutím aku  A NIC   

nutný , k držení těžké sestavy , třeba s teleobjektivem .
 nutný , k držení těžké sestavy , třeba s teleobjektivem . Tak si zase jednou připadám jako debil ! Po 5ti měsících běžného používání,se zřejmě "zanesl " nějaký kontakt od krytky,následkem byla nefunkčnost aparátu ! Servis mi v podstatě zdělil,že jsem prase,a měl tam "písek"
 Tak si zase jednou připadám jako debil ! Po 5ti měsících běžného používání,se zřejmě "zanesl " nějaký kontakt od krytky,následkem byla nefunkčnost aparátu ! Servis mi v podstatě zdělil,že jsem prase,a měl tam "písek"  Kdybych tušil,že je aparát určen do "laboratorních podmínek " nikdy bych si jej nekoupil !
  Kdybych tušil,že je aparát určen do "laboratorních podmínek " nikdy bych si jej nekoupil !  Nemohu přece za to,že nějaký konstruktér překombinoval zapínání propojené s krytkou nevhodným kontaktem ! Používal jsem srovnatelný Canon G 15, ve stejných podmínkách bez problémů !
  Nemohu přece za to,že nějaký konstruktér překombinoval zapínání propojené s krytkou nevhodným kontaktem ! Používal jsem srovnatelný Canon G 15, ve stejných podmínkách bez problémů ! V dalším aparátu už tento paskvil určitě nebude! Je to škoda,protože jsem byl s LX 7 spokojen ! Ale prostě jsem panákovi naletěl
  V dalším aparátu už tento paskvil určitě nebude! Je to škoda,protože jsem byl s LX 7 spokojen ! Ale prostě jsem panákovi naletěl   Příště si koupím opět Canon řady G který je konstrukčně kvalitnější ,a má i lepší AF při videu .
 Příště si koupím opět Canon řady G který je konstrukčně kvalitnější ,a má i lepší AF při videu . Ostrov u Macochy, "Větřák" jak se zde říká větrnému mlýnu ,dostal vloni nové lopatky. A od "Větřáku" jsem udělal i snimky jeskyně Balcarka .
  Ostrov u Macochy, "Větřák" jak se zde říká větrnému mlýnu ,dostal vloni nové lopatky. A od "Větřáku" jsem udělal i snimky jeskyně Balcarka . dufam ze to nebude pokracovat dalej...
  dufam ze to nebude pokracovat dalej...  

vecino píše:Snad Vám servis LX7 brzy "uzdraví", aby jste mohl zase dál cvakat.
Chtěl bych se zeptat jak na Vás působí grip na přední straně přístroje? Při uchopení cítím v ruce mírnou vůli. Mírně se hýbe podle toho, kde se uchopí - nahoře nebo dole. Máte podobnou zkušenost? Není to úplně příjemný při uchopení. Nevím jestli je to špatně přilepený nebo jestli se to nějak šroubuje? Reklamovat zatím nebudu ten grip jinak drží - nějak se neodlepuje apod.
Díky

Použil jsem ho jen nedávno při focení ve sklepení jednoho Wellness centra ,kde byly sauny,klidová zona a  skoro tma ! ISO neřeším ,nechávám je na automatu
 Použil jsem ho jen nedávno při focení ve sklepení jednoho Wellness centra ,kde byly sauny,klidová zona a  skoro tma ! ISO neřeším ,nechávám je na automatu  
 Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků