od kolega » 02 čer 2012 11:19
Jindro, to jsi asi doma a marodíš, co? Alespoň soudě podle toho asi pohmožděného obratle. Ale při tvém superaktivním způsobu života se nějaký ten úraz asi občas přihodí. Že by jízda na koni? .... Já toho také nemám moc nacvakáno, měl jsem měsíc pauzu, způsobenou čekáním na nový foťák po prodejí původního. Tak mi téměř celé to jarní bujení uteklo.
Přidám jeden aktuální snímek našich postupně se odlesňujících hor. I když jsou nové odtěžením vzniklé paseky, zase obratem zalesňovány, tak za pár let budou stějně vrcholky hor jen samá houština. Trochu mi ale vadí to, že tou těžbou lesní dělníci zdecimují obrovské plochy borůvčího porostu, včetně turistických cest, kterými jsou hory protkány a některé z nich byly nedávno z peněz EU upraveny ... a nikomu to překvapivě nevadí. A když tam člověk jednou za pár let jde nasbírat borůvky pro rodinu, tak "ochranáři" mají problém s tím, že si usnadňuju sběr hřebenem, kterým vůbec nic neponičím. Očividně tam po mě nic zničeného nezůstane, jako po té těžbě. Koho, nebo co ti "ochranáři" chrání mi je záhadou. Pro mě je to jen banda "důležitých" lidí, jinak nemající užitečnější uplatnění. Tak alespoň takto škodí.
- Přílohy
-

- LN121151.jpg (422.83 KiB) Zobrazeno 12755 krát
- EXIF-Data
- Ohnisková vzdálenost: 50 mm
- Čas expozice: 1/1000 sec.
- Clona: F/6.3
- ISO: 200
- Whitebalance: Automaticky
- Použití blesku: Flash did not fire, auto mode
- Model: E-M5
- Expoziční program: Priorita clony