Zdráv buď -
Jaryne! Když to čtu, tak moc nevím o "kerej barák" jsi tedy pečoval špatně? Na tom který chápu jako tu ideální 1/4 je to celkem viděti či zříti - přímo očima z hlavy, nikoli "z řiti" byť ten stav nasvědčuje tomu, že tato nemovitost se tam nachází a jak je to zapsané v katastru fakt netuším, jsa věku vyššího už také nemusím všechno chápati a tomu rozuměti

.
Dneska ale mám mimořádný pocit, že je mi proplachován mozek více než těmi vodními děly na tatrovkách před 1/4 stoletím

, taky čtvrtina

. To se v Praze nejspíš zorganizovali zřejmě fotbalové rowdies - tentokráte povoleně, však co by se neudělalo aby bylo viděti a zříti nespokojenost tisícovek občanů této zemičky vytunelované, proto ty červené karty. Když ondyno přijeli do Prahy Baníkovci, tak byli hned na hlaváku usměrňováni do autobusů a šup direkt na staďák. Dneska paní Pajerová Monika říkala, že se jí to také nelíbí, jako ten Zeman a černé postavy ?? okolo něj, asi nevěděli po kom ta vejce metat a koho vynechat, trefa do německého prezidenta byla zřejmě nechtěná, protože on se tam "sám připletl" místo Miloše. Jak to mohlo být krásné v té "nedotažené džungli", vlaky by si jezdily libovolně podle neviditelné ruky (verze pro dopravu) jen když by se to mělo vyplatit a cestujíci když by měli pocit, že to dlouho nejede, tak by odešli pěšky - udělali něco pro své zdraví a vůbec by nepotřebovali dochtóry a už teď by si ušetřili dokonce těch 30Kč na Vánoce
Včera v Chebu mě "zdravila voláním - čááu" nejspíš nějaká místní feťačka přehrabující se ve velkoobjemových popelnicích, nadechla se a zmizela dovnitř - něco podobného líčil Menšík - dej mu PánBůh věčnou slávu, několikrát to opakovala jako správná "urnabela"

. Zaujalo mě to natolik, že na rozdíl "od jednoho zlíňáka" jsem se pokusil fotit - lidi nelidi, vzal do zkřehlých rukou (byla tam kurevská zima, ale nepršelo) svou stopadinu a pokoušel se ji cvaknout. Jakmile to zaznamenala už po mně metala plechovky od psího žrádla či něčeho podobného. Tolik se tam mlela, lítalo to od ní jako od krtka a tak ji mám rozmazanou, bylo prd světlo, nízké ISO, čas 1/6 který běžně udržím na ní byl moc dlouhý, zkrátka je to pannigová chebačka feťačka

.
Když jsem si fotil kostel sv. Mikuláše a Alžběty, tak jsem zase byl dotazován, zda "nechci holku", ve vstupních dveřích do domu, ani ne moc stará bordelmamá - v mezeře po chybějícími zuby žváro, když jsem moc nereagoval tak pravila:"Ahá, vy tu jen fotíte"

, na tu krátkou chvíli v Chebu jsem měl docela zážitky.
Co mě ale překvapilo, měl jsem starosti jak se budu prokazovati, že jsem si koupil LIDL pokázku, při objednávání v e-shopu (letos to vymysleli takhle) mi to spadlo v PC a zablokovalo se to - kod byl již použit!!, docela mě to zaskočilo. Při opakovaném zápisu kodu se to na cca 40min takhle blokne pokud není včas a dobře vložena objednávka "do koše", dopadlo to ale v pořádku, všechny kódy jsem si tiskárnu nemaje napsal na papírek a po nástupu do vlaku jsem spolu se "stařeckou IN kartou" předanou průvodčímu spustil svůj informační proslov, -nebylo třeba, jak dal kartu "na strojek", tak tam měl všechno jak na partesu, jméno, čisla a kody akorát velikost bot chyběla, tu nemám zaregistrovanou

, abych na sebe nevykecal ouplně fšecko. A tak si říkám, kam se hrabala ve sledování ta StB, dneska o mně ví každý-á průvodčí, ví se kam asi jedu a kdy, možná dobré alibi, pokud ovšem někde na výletové trase něco nebouchne nebo někomu nezakroutí krkem, pak by to mohlo být také na vysvětlování, "že já to fakt nebyl, já jsem nevinný"

.
Pokud jde "o stolicu", měl jsem v úmyslu vylepšit snímky ze ZOO, ale "oblaka zasrana" mají přetrvávat a tak bych se moc nevylepšil

, čili pojedu až v Pá, od vlaku direkt do školy za uměním "tužkou na baličák"

. a pak šupem zpátky - pod Říp

.

- P1020516w-Říp.jpg (343.91 KiB) Zobrazeno 7270 krát
- EXIF-Data
- Ohnisková vzdálenost: 4.5 mm
- Čas expozice: 1/1300 sec.
- Clona: F/8
- ISO: 160
- Whitebalance: Manuálně
- Použití blesku: Flash did not fire, compulsory flash mode
- Model: DMC-FZ150
- Expoziční program: Priorita clony
- Exposure bias: 33/100 EV
- Metering mode: Pattern
A taky mám práci na svých přilehlých minilatifundiích k usedlosti - 1/2 SJM

, nějak mi to už neodsejpá, česnek je sice "umořený" , ale zatím v krabici, je dost teplo, mohl by vylézt a zmrznout jako předloni....úplný román jsem tu vytvořil, však ty cestopisy H+Z byly také obsažné
Takže případné spotkání se někdy příště, tentokráte mi to nevychází...howgh

, fotky až vyvolám a je toho fúra-surových cca 200ks