To rádio má FM, DAB a přes WiFi internetová rádia. DAB sice ve Zlíně zatím nejede, ale v Praze ano, FM časem asi zruší, páč v dnešní době je v podstatě přežitkem. Podobně jako analogové TV vysílání, kdy na jednom kanálu vysílá jeden multiplex, který obsahuje více programů. Jen nechápu tápání s DVB-T2, proč uvažují až někdy o roce 2027, kdy už určitě bude lepší kodek než nyní nově uvažovaný H.265? Prodávané televize sice již mají DVB-T2, ovšem s kodekem H.264

Do Vánoc by se měly objevit telky i s novým kodekem. Vlastně jsem minulé dva týdny neměl vůbec čas koukat ani na zprávy

Raději jsem si sedl a přemýšlel, co budu dělat dál, nebo jsem si lehnul a odpočíval v pokoji

Zatím na matraci na lamelovém roštu na zemi.
V tabletu FM ani DAB nemám. Internetová rádia přijímat můžu (používám ap Tuneln Radio), ovšem musím být v dosahu WiFi. Konzervovanou hudbu až tak často neposlouchám, byť jsem převedl mnoho CD do mp3. Ale nějak mě to nebaví, práce je moc. Takže spíš zpravodajství či nějaké zajímavé kecy jako podbarvení. A když hudbu, tak z kvalitnějších repráků a solidními basy. Nikoli však duněním.
Nedávno jsem šel ve všední den dopoledne kolem dvou velkých budov AV ČR. Zarazilo mě, že parkoviště byly poloprázdné, auta co tam byla, byla obyčejná nebo starší. Když však jdu kolem malého lékařského domu, kde jsou soukromí lékaři, tak tam stojí na vyhrazeném parkovišti samá lepší auta, povětšinou SUV. Pacienti musí zaparkovat o kus dál nebo přijet MHD

Nevím, co si o tom mám myslet. No, raději někdy nemyslím

Život je boj, boj, který je předem prohraný. Přesto musíme stále bojovat.