Strome, tak život je jeden velký kompromis. Bydlení na vsi může být různé. Moji stařečci sice měli chalupu v dědině, ale v místě, kde jim rozhodně nikdo do oken nekoukal, kde jsme byli tak nějak skoro jako na samotě. Do hospody jsem nechodil, takže nevím, co se tam rozebírá. V hospodě jsem byl párkrát, když mě tam vytáhl můj bývalý kolega z práce. A já se nestačil divit, co všechno v nemocnici děláme, jak se tam chvástal. Posléze jsem zjistil, že je hospoda plná superodborníků, fachmanů, politiků, že všichni vědí, jak vše dělat správně. Škoda, že když podobní mudrlanti pro mě dělali, že jejich práce povětšinou stála za H.

A já to musel pracně dodělávat či dokonce i předělávat. Přes můj několikrát opakovaný příkaz, že nemá zeďoš zadělávat díru přes patro, tak dřevěný strop pečlivě zabetonoval 20 cm kvalitního betonu proložených cihlami. Navíc beton cca 5 cm trčel ze stropu. Začal žvanit, že prý byl moc akční, že zajede pro bourací kladivo a že to vybourá. Zabít málo. Než se vyžvanil, tak jsem pneumatickou vrtačkou vše vyboural. Dalo by se o podobných expertech napsat snad celá kniha.
ON SUZ už tak moc nezatracuje, a uznává, že na fotodokumentace se docela hodí.
http://www.digineff.cz/clanek/olympus/olympus-sp-100eeMobil je pro mě vyloženě nouzovka. Do chytrého telefóna investovat nechci, na to mám raději tablet s velkým displejem. Měsíc bych asi mobilem nevyfotil (foto ze včerejší noci), vodovodní trubka skoro před infarktem je dnešní.

Doufám, že moje cévy jsou na tom lépe
No nic. Musím na autobus mého oblíbeného dopravce do Brna a večer zpět. Snad bude fungovat klimatizace a po cestě nezesnu

Ještě se musím zastavit s příkazem k úhradě zálohy daně z příjmů. Od chlapů jsem se dozvěděl, že někteří naši spoluobčané se jim vysmívají, že pracují, že oni neodpracovali ani den, že není z čeho vypočítávat základ na důchod, tudíž se prý vypočítává z průměrné mzdy, která prý činí 26kKč a důchod mají 17kKč. Takže kdo poctivě pracuje za nízkou mzdu, tak je na tom o mnoho hůře než ten, kdo nepracuje vůbec. Nevím, zda je to důvod k nějakému nadšení. Některým reakcím se tedy nedá divit.
http://www.lidovky.cz/vyroba-seatu-v-kv ... n-auto_ele

Život je boj, boj, který je předem prohraný. Přesto musíme stále bojovat.