, tak přeji hezké fota z přírody, ať te ten  FZ 38 nezklame , penzista
 , tak přeji hezké fota z přírody, ať te ten  FZ 38 nezklame , penzista  

. Keď mám pravdu povedať ani nechcem ísť do zrkadlovky. Mne plne vyhovuje UZ. Len čakám kedy vyrobia niečo lepšie, hlavne čo sa bude týkať čipu a Mpx a zoomu. Mnoho vecí ja na foťáku ani nevyužívam. Stačí mi kvalitná optika, manuálne nastavenia, široké rozpätie zoomu, možnosť použitia filtrov ešte by bodol väčší čip...Ja som taký cestovateľský typ a batoh plný optiky by ma skôr obmädzoval než usppokojoval. Stále mám pocit, že kým ľudia to nerobia profi a za peniaze, tak ich skôr zrkadlovka obmädzuje než uspokojuje. ďalej sú mojimifarvoritmi foťáky CANON rady G a najovšie vyzerá tiež na dobrej ceste Fuji X10.
. Keď mám pravdu povedať ani nechcem ísť do zrkadlovky. Mne plne vyhovuje UZ. Len čakám kedy vyrobia niečo lepšie, hlavne čo sa bude týkať čipu a Mpx a zoomu. Mnoho vecí ja na foťáku ani nevyužívam. Stačí mi kvalitná optika, manuálne nastavenia, široké rozpätie zoomu, možnosť použitia filtrov ešte by bodol väčší čip...Ja som taký cestovateľský typ a batoh plný optiky by ma skôr obmädzoval než usppokojoval. Stále mám pocit, že kým ľudia to nerobia profi a za peniaze, tak ich skôr zrkadlovka obmädzuje než uspokojuje. ďalej sú mojimifarvoritmi foťáky CANON rady G a najovšie vyzerá tiež na dobrej ceste Fuji X10.

Cim ako taky nepotrebujem velky, pretoze kvalita fotiek (cistota, detailnost, sum pri vyssich ISO) nie je dana velkostou cipu, ale pixelovou hustotou.
 Cim ako taky nepotrebujem velky, pretoze kvalita fotiek (cistota, detailnost, sum pri vyssich ISO) nie je dana velkostou cipu, ale pixelovou hustotou.Busy píše:......................! A skuste mi napisat, aka velka a tazka, a hlavne na kolko by vysla zrkadlovka so sadou objektivov ktorou by som chcel pokryt rozsah ultrazoomu pri dodrzani jeho svetelnosti.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků