, protože v tramvaji bych mohl eště něco lapnůt, jak říkal pan Kšťál (Kröner) Bohumilovi (Polívkovi), byť nakonec absolvoval Cestu kolem světa (Dědictví aneb Kurvahošigutntag)
 , protože v tramvaji bych mohl eště něco lapnůt, jak říkal pan Kšťál (Kröner) Bohumilovi (Polívkovi), byť nakonec absolvoval Cestu kolem světa (Dědictví aneb Kurvahošigutntag)  

Jaryn píše:Edo, díky za pochvalu. Doufám, že byla udělena před tvým nastartovaným Fordem
Jinak, sejdeme se na hřbitově. Fakultní nemocnicí v Olomouci jsem jen procházel, na očkování zatím nemám nárok, jsem na to příliš mladý...................

No na to pozooor, někteří zde nemaj smysl pro černej humor
 No na to pozooor, někteří zde nemaj smysl pro černej humor   Sem dostal kartáč za povzdech, že: Život je i smrt! To by ani nebyl život bez smrti, žeano
 Sem dostal kartáč za povzdech, že: Život je i smrt! To by ani nebyl život bez smrti, žeano   (jen trocha kontrolovaného cynismu
  (jen trocha kontrolovaného cynismu   )
 ) - prostě byrokracie na hranicích...
  - prostě byrokracie na hranicích...   
  svým Fordem
 svým Fordem   . A stejnak pak všecí vylejzali z aut a seděli v mrazu venku na židli... No prostě šaškárna...
 . A stejnak pak všecí vylejzali z aut a seděli v mrazu venku na židli... No prostě šaškárna...
 Mám pocit, že to bylo v tom černém domě mezi Horním a Dolním náměstím. Ono i na vojně v těch 70. létech jsem narazil na zajímavé oficíry, kteří si jaksi dovolili mít svůj vlastní názor. A kupodivu mně, obyčejnému vojínovi důvěřovali, takže jsem se dozvěděl dost zajímavých osudů oficírů, kteří byli po 68. roce vyhozeni z armády.
  Mám pocit, že to bylo v tom černém domě mezi Horním a Dolním náměstím. Ono i na vojně v těch 70. létech jsem narazil na zajímavé oficíry, kteří si jaksi dovolili mít svůj vlastní názor. A kupodivu mně, obyčejnému vojínovi důvěřovali, takže jsem se dozvěděl dost zajímavých osudů oficírů, kteří byli po 68. roce vyhozeni z armády.    

Těžko říci, zda jsem se nedopustil přestupku, aby se v tom prase vyznalo. Buhužel tyto případy nemá vláda ještě ošetřené jako třeba stravování v závodních jídelnách
  Těžko říci, zda jsem se nedopustil přestupku, aby se v tom prase vyznalo. Buhužel tyto případy nemá vláda ještě ošetřené jako třeba stravování v závodních jídelnách   
  Takže místo 65 kilometrů bych musel jet něco přs 200 kilometrů
 Takže místo 65 kilometrů bych musel jet něco přs 200 kilometrů   To ani vláda nevymyslí.
 To ani vláda nevymyslí.  
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků