Josefe, 80-90% dokonce kamioňáků! co potkávám proti sobě, nejen telefonuje, ale kouká přitom kamsi pod přístrojovku

Hodně štěstí (neb většina vrahů co zabíjí autem deně!..., nefotila

ODSakEda píše:To se neboj Fauve, každoročně se trápím v Tatrách a v CZ po lesích na houbách i když nerostou jen pro pohyb![]()
Josefe, 80-90% dokonce kamioňáků! co potkávám proti sobě, nejen telefonuje, ale kouká přitom kamsi pod přístrojovku během míjení![]()
a 90% všech řidičů se nerozhlíží na žel. přejezdech, když nebliká žádné světlo! tzn. i že může jet vlak jen musí troubit ale většina troubů má zavřený okýnka a zesílené rádi a , jak jsem psal, ani se nerozhlédnou!
... Já vždy! pootevřu okýnka i v zimě zeslabím rádio a rozlížím se a při šikmém křížení jeduli s dodávkou, najíždím kolměji k trati abych viděl i skorosouběžně se mnou jedoucí vlak!
![]()
Hodně štěstí (neb většina vrahů co zabíjí autem deně!..., nefotila)
josef38 píše:..... O tom nepochybuji, ono zas tolik pitomců co fotografují během řízení z rychle jedoucího auta není!
Tato debata ale postrádá smysl. Hlavně příště Ty sám nemoralizuj!
í
Příspěvekod ODSakEda » před 21 minutami
josef38 píše:
..... O tom nepochybuji, ono zas tolik pitomců co fotografují během řízení z rychle jedoucího auta není!
Tato debata ale postrádá smysl. Hlavně příště Ty sám nemoralizuj!
Já se cítím oprávněn moralizovat, nej jsem najel pracovně víc jak 2.000.000 (ano - miliony!) Km i "venku" (po celé EU) a nezavinil jsem žádnou nehodu a zaplatil jsem z aposledních 20let jen 20€ + 75€ za přetížení přívěsu pro přepravu aut a 3x2000,-Kč za rychlost (63 a 65kmh a ze stacionárního radaru mi došel pozdrav pro 57kmh... navíc vždy při výjezdu... z obce - mezi polem a zahradou ale formálně stále v "obci"...)
ODSakEda píše:Já se cítím oprávněn moralizovat, nej jsem najel pracovně víc jak 2.000.000 (ano - miliony!) Km i "venku" (po celé EU) a nezavinil jsem žádnou nehodu a zaplatil jsem z aposledních 20let jen 20€ + 75€ za přetížení přívěsu pro přepravu aut a 3x2000,-Kč za rychlost (63 a 65kmh a ze stacionárního radaru mi došel pozdrav pro 57kmh... navíc vždy při výjezdu... z obce - mezi polem a zahradou ale formálně stále v "obci"...)
Fauve píše:Lasto, mohl by jsi nám tady napsat definici trolla, abych se trošku poučil?
Fauve píše:Lasto, mohl by jsi nám tady napsat definici trolla, abych se trošku poučil?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků