Pánové přeji příjemné sobotní ráno, máte smůlu, že je zataženo a poprchává, tedy nemá význam nastartovat auto a jet z chalupy do města to nastudovat.
Lasto třeba přiznat, že tentokrát měli mimořádně v naší ulhané TV pravdu. Vina je skutečně plně na straně řidiče. I kdyby oslněn byl, pak má zajistit bezpečnost jízdy, třeba za pomoci poučené osoby, mohla by jít před kamionem s červeným praporkem v ruce

. Teď se všude šetří za mých mladých let seděl v náklaďáku pro ten účel závozník. Jiné šetření: Jak v TV uvedli, jel do blízké automobilky s potahy. Tedy do Hyundaie. Kdyby nechtěl ušetřit mrzský peníz na dálničních poplatcích, tak pokračoval po dálnici do Dobré a tam sjel na Hyundai, mám dojem že právě kvůli tomu náš stát donutil automobilku financovat stavbu toho kousku dálnice, jinak by ještě nestála, zrovna tak, jako ještě dnes nestojí obchvat města.
Jarouši mapy nejsou špatná věc, ale v tom místě na Beskydy není vidět a na Lastou uvedeném odkazu, je skutečně vidět, že kdyby osel zvedl hlavu od země, tak viděl strojvůdci do tváře, je tam stojan světel a za ním nekonečná rovina nádraží, je fakt, že již bylo slunce 3 minuty nad obzorem. Jsme o dost východněji, než je 15. poledník, podle kterého jsou v tabulkách uvedeny východy slunce.
Nakonec pravdu mám já, protože platí bod 2. o tom kdo má pravdu

. Měli ho hned na místě místo ošetřování zastřelit
No prosím, vykecal jsem se jako už dlouho ne, musím to trošku upravit a prsknout na svůj blog