Tak jsem bez stehů

, nic škodlivého to nebylo - citace z Wikipedie: "
Hemangiom je benigní (nezhoubný) mezenchymový nádor krevních cév. Obvykle se tvoří na povrchu kůže nebo pod kůží, může se ale vyskytnout i jinde. Asi 30 % hemangiomů je přítomno již při narození, většina ostatních se objeví během prvních pár měsíců života." Nejvíc mě překvapila ta poslední věta citátu

.
Petře, jsi asi druhý Zikmund nebo Hanzelka

. Musíš mít krásné vzpomínky na ty daleké kraje

. Za pochvalu ti děkuji, ale co se týče
té za ten zákrok, tak víc jak odvahu jsem potřeboval zvítězit nad leností a zajít s tím

.
Jindro, ten komín je na území koksovny a je to focené z té strany, ze které jsi viděl kdysi ten žhavý koks, když jsi byl v Třinci pro nějaké
díly, jak jsi před časem psal, když jsem tehdy dal jinou fotku z koksovny

. Teď už tam moc vidět není, co tam rostlo, tak pořádně
vyrostlo a znemožnilo výhled

.
A ještě jednou vysoká pec - vidíte tu TV anténu na pravé straně pece nad tím můstkem ? Přece jsme se museli na něco dívat, když nebyla
žádná porucha

. A měli by jste vidět tu vynálezavost, jak ty televize rychle schovat (účastníků bylo víc

), aby ho vrchnost neobjevila.
Před naší dílnou jsme navíc měli signalizační zařízení, které zazvonilo, když někdo otevřel první dveře dílny. Ve všední dny na ranní
směně, kdy jsme tam byli i ze stálými denňáky, měl každý povinnost při vstupu do dílny zapískat. Sice v tyto dny jsme na bednu nečuměli,
ale zase někdo dospával noc, nebo něco fušoval apod.