Fauveho kavárna a jiná pohostinská zařízení

Re: Fauveho kavárna a jiná pohostinská zařízení

Příspěvekod Fauve » 22 črc 2014 09:01

Koukám, že to máš to Picasso pěkně umyté (n) , volal spolužák z ZDŠ, že je v krizi. Pije už 35 let každý den 12 radegastů. Došly mu zásoby, jestli bych mu nezajel pro 8 beden, že je v Kauflandu sleva. Tož co bych pro něj neudělal :lol: .
http://www.cagliostro.eu/
Přátele, stojí za kulové ho..., ale snáším to velice dobře.
Fauve

Příspěvekod bmx » 22 črc 2014 09:02

No, měl jsem, asi před 3 roky, naposledy... :lol: umyté...od té doby myji Suzu...tedy já ne, to myčka...nemám přístup ke kohoutku...a vůbec, kdo by se s tím patlal... :lol:
bmx

Příspěvekod Fauve » 22 črc 2014 09:21

A tak, já když se na chalupě nudím a nezlobí koleno, tak občas auto umyju. Tak dvakrát, třikrát ročně to zvládnu :D. Odjíždím pro to pivo. Budu až odpoledne, po obědě. Někde se na oběd stavím (n)
Fauve

Příspěvekod bmx » 22 črc 2014 09:26

Já byl kdysi takovej fanda, že jsem pořídil malou WAPku...myl jsem s ní auto v práci asi dvakrát, zacákanej...leží nová v garáži... :oops:
bmx

Příspěvekod Fauve » 22 črc 2014 11:55

bmx píše:Já byl kdysi takovej fanda, že jsem pořídil malou WAPku...myl jsem s ní auto v práci asi dvakrát, zacákanej...leží nová v garáži... :oops:

V práci jsem auto neřešil, chodila ke mi studentka na čtyři hodiny týdně uklízet dílnu. Tož jak se mi zdála dílna čistá a auto špinavé tak čistila auto. Bylo jí celkem jedno, za co jsem jí dal její peníze :lol: .
Fauve

Příspěvekod bmx » 22 črc 2014 13:24

Jasně, i mně, by studentka na 4 hodiny týdně postačovala... :lol: (n)
bmx

Příspěvekod Fauve » 22 črc 2014 13:26

Jo, tak to co máš na mysli nepřicházelo do úvahy, i když chuť byla, ale bohužel to byla dcera kamaráda :lol:
Fauve

Příspěvekod bmx » 22 črc 2014 13:47

Kamarád, taky rád... (n)

(Básníci) :lol:
bmx

Příspěvekod gustav » 22 črc 2014 14:26

(n) :D Vidím, že se váš dialog obrací tím správným směrem :lol: .
Když jsme se před 30-ti lety nastěhovali do právě dostavěného paneláku, který voněl novotou,
nastěhovaly se sem i velice pěkné baby (n) - bohužel manželky nových sousedů :mrgreen: :x .
Ty také ještě voněly novotou, takovou tu zralou :D . Nechci být vůči této odeznělé kráse nezdvořily,
sprostý už vůbec ne :D , ale teď jsou to už postarší, slušně řečeno paní (y) :D :mrgreen: .
Ve dvou případech se u dvou sousedů ve vchodě objevily dnes už docela fešné cérky (n) , ale asi bych byl
pro smích králíkům, kdybych chtěl něco podniknout :lol: :lol: . Nejen proto, že mám doma hlídačku, ale ... :lol: :lol: :lol: .
gustav

Příspěvekod Fauve » 22 črc 2014 14:51

Včera,či předvčerem jsem tady sliboval nějaké ty cvaky splavů. Ono se to čísluje od přehrady. Nejdříve bývalý splávek, kterému jsme říkali Nulka. Jenže povodí Odry zbyly peníze a někdo od nich už se nemohl na neutěšený splav 0 koukat a při opravě se změnil v nějaký, řekněme slivek. Jednička to už tedy je klasický splav. Gusav tady má i most. V mládí jsme ze zábradlí mostu skálali do vody :D .
Přílohy
Splav_0.jpg
Splav_0.jpg (378.32 KiB) Zobrazeno 11675 krát
Splav_1.jpg
Splav_1.jpg (393.71 KiB) Zobrazeno 11675 krát
Fauve

Příspěvekod Fauve » 23 črc 2014 06:15

Přeji hezké ráno. Máme tady středu.
Paní vstoupí na digitální váhu. Místo čísla, ukazujícího patřičnou váhu, se však objeví výstražné oznámení: "Ihned sestupte! Vážení se povoluje jen jedné osobě!"
Fauve

Příspěvekod gustav » 23 črc 2014 14:40

Jo, máme tu středu, ale pořádně blbou :mrgreen: (y) . Jsem nasraný (y) :mrgreen: :x (y) :!: :!: :!:
Ráno jsem šel něco vyfotit a vzal jsem i zrcadlovku, nějak jsem ji poslední dobou zanedbával a fotil jen Pentaxem MX-1.
Pět nebo šest roku jsem na ní měl nasazenou zvětšovací očnici a nic se nestalo. Dnes jak na potvoru jsem ji ztratil (y) (y) (y) .
Přijdu domu a očnice nikde. Palice mi to nebere, proč jsem si toho nevšiml, když jsem foťák dával do brašny :?: :mrgreen: .
Malou útěchou je to, že to nebyla originál olympusacká očnice, ale na Pentax zrcadla, která po malé úpravě pasovala i na
Olympus E-500. Originál je ještě i teď 3x dražší než pentaxacká. Ale stejně mě to seréééééééééé (y) (y) (y) :x :x :x :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . Samozřejmě jsem šel hned zpátky hledat, ale ....... prd (y) .
Petře, ty menší říčky nebo potoky mi připomínají klukovská léta, v takových jsem se pořádně vyřádil (n) . A ten na tvé druhé
fotce mi trochu připomíná krásný splav na Bečvě v Hovězí, kde jsem kdysi dávno byl na pionýrském táboru. Tam byl ale o něco větší.
Nějak nemám po tom smolném ránu náladu upravit fotky, co jsem nafotil, tak alespoň nějaké z dnešního lijáku asi kolem 13-té
hodiny. Narychlo jsem to cvakl z balkónu. Mimochodem, krásný balkón, že :D :D . Právě skončili se zateplením a omítnutím paneláku :D :D .
Přílohy
slejvák 1.jpg
slejvák 1.jpg (268.65 KiB) Zobrazeno 11626 krát
slejvák 2.jpg
slejvák 2.jpg (283.8 KiB) Zobrazeno 11626 krát
slejvák 3.jpg
slejvák 3.jpg (285.6 KiB) Zobrazeno 11626 krát
slejvák 4.jpg
slejvák 4.jpg (195.9 KiB) Zobrazeno 11626 krát
gustav

Příspěvekod bmx » 23 črc 2014 17:56

Gustave, slejvák dobrej, bude se lépe dejchat... (n)
očnici vem čert, ztráta hlavy, by byla horší věc... ;)
bmx

Příspěvekod gustav » 23 črc 2014 18:18

Jindro,
máš pravdu, už jsem se uklidnil. A jsme ve věku, kdy nás takové prkotiny nesmí rozházet :P .
Jsou důležitější a příjemnější věci (n) .
A toho deště už fakt bylo třeba, vzduch se pročistil (n)
gustav

Příspěvekod Fauve » 23 črc 2014 18:40

Štastní ti, kteří dnes nemuseli běhat po zahradě s konvemi vody. Přece z Třince do Vojkovic vzdušnou čárou nějakých 10 km a ve Vojkovicích jen pár kapek. Odpoledne jsem se přesunul do Frýdku. A pokopal na starém disku a našel splav č.1 jak jsem jej vyfotil v roce 1971. Omlouvám se tedy, že dám znovu včerejší fotku splavu, aby bylo co porovnávat. Přes zákaz jsme se v něm koupali před 43 léty a koupeme se i dnes. Tedy dnes chodíme s manželkou na splav č.2, přece jen to máme blíž.
Přílohy
Splav_1a.jpg
Tak vypadal splav v hluboké totalitě roku 1971
Splav_1a.jpg (467.57 KiB) Zobrazeno 11603 krát
Splav_1.jpg
Tak vypadá splav nyní v roce 2014
Splav_1.jpg (393.71 KiB) Zobrazeno 11603 krát
Fauve

Příspěvekod Fauve » 23 črc 2014 18:49

Gustave a zkontroloval jsi všechny kapsy? Mi se stalo, že jsem si třeba krytku na objektív dal do kapsy a když jsem si koupil novou tak jsem na sebe hodil vestu, která visela rok ve skříni a hle byla tam.
Fauve

Příspěvekod gustav » 23 črc 2014 21:30

Ono tu gichlo ještě podruhé později odpoledne. Byly to pořádné slejváky, ale pokaždé trvaly max. půl hodiny.
Petře, na té staré fotce - nestalo se tehdy nikomu nic ? ;) :D . Když se tak na to dívám, je to už poměrně slušná výška.
A kdyby tam někdo skočil ještě po hlavě, tak by šlo určitě o hubu :D .
Mě poslední dobou moc baví hledat staré fotky k místům, které teď vyfotím. Skoro pokaždé, když se na takovou fotku dívám,
tak si vybavím nějakou událost, která se mi dávno vypařila z hlavy, ale ta fotka mi to připomněla a mám dojem, že to bylo
třeba loni a ne za dětských nebo dorosteneckých let :P . Doslova to vidím - třeba ta fotka z ulice Poštovní - je sice z 80-tých let,
ale vybavila se mi věc z konce 60-tých - v té divné budově byla taková komunální zámečnická a svářečská dílna a já jsem tehdy
"propadl" kulturistice :lol: . Činky jsme si udělali (byli jsme tři) z větších nádob od Solviny, menší z nějakých konzerv - naprali
jsme do nich kameny z Olzy a zalili betonem. Spojené to bylo kouskem trubky :D . A v té budově jsem nechal svařit několik trubek
a vinklů a byla z toho lavice na benčpres apod. A úplně jasně se mi ta dílna vybavila i s tím svařečem, kterému jsem za to
sváření dal dvě krabičky cigaret značky Letka :D . I vzhled té krabičky cigaret jsem si vybavil :D .
Jo a k té očnici - prohledal jsem vše, co jsem měl na sobě i celou brašnu, dokonce dvakrát ... marně (y) . Já jsem ani neměl důvod ji sundávat
a dávat do kapsy, nějak z toho foťáku spadla. Ale už na to kašlu ;) :D .
Přílohy
1 - ulice Poštovní 80-té roky.jpg
1 - ulice Poštovní 80-té roky.jpg (698.03 KiB) Zobrazeno 11588 krát
2 -stejná ulice v roce 2014.jpg
2 -stejná ulice v roce 2014.jpg (182.65 KiB) Zobrazeno 11588 krát
gustav

Příspěvekod Fauve » 24 črc 2014 06:52

Přeji hezké ráno.

Víte, jaký je rozdíl mezi starými a mladými ňadry?? Mezi mladými najdeš řetízek s přívěskem a mezi starými pupík!!!
Fauve

Příspěvekod bmx » 24 črc 2014 08:43

Ahoj, tak tady žádnej pupík, hezky stále řetízek... :lol: :lol: :lol:

svačinka byla... :lol:
bmx

Příspěvekod Fauve » 24 črc 2014 11:28

Jindro, byl jsem nucen splnit svou daňovou povinnost. Tak jsem tady až po obědě. Ty si tedy vyvařuješ co nemáš ženu doma (n) .
Fauve

PředchozíDalší

Zpět na Šeptáme do duté vrby