A následný edit v ZS žádný, čili je to můj naprosto diletantský postup, navíc teď už je frekvence použití tak jednou za dva roky - pak nemůžeš výsledky podle mě srovnávat ...

Moderátor: Beda
ladysk píše:srovnávat
Luisifer píše:Jinak u mě vyhrál Zerene Stacker. Po prvotním roce s Helicon Focus. Ale mám teda Pro verzi (stále nejaktuálnější) a využívám primárně s mikroskopickym objektivem (a od příštího týdne se dvěma mikroskopickéma objektivama), se kterym se mi zdá je v recenzích vyhodnocené jako lepší volba než HF.
ladysk píše:Fauve: a můžeš tedy tu kozu trošku víc rozebrat, aby tupci jako já pochopili ...?
Fauve píše:ladysk píše:Fauve: a můžeš tedy tu kozu trošku víc rozebrat, aby tupci jako já pochopili ...?
Nemyslel jsem svým příspěvkem, že ty by jsi snad dělal něco špatně, jen jsem konstatoval, že není jen jeden program, jenže ty jsi to vzal hned jako nějaké napadení tvé osoby, jak vyplývá z tvého příspěvku. A ve druhém příspěvku jsi to svou vztahovačností ještě více pohnojil, takže po tomto příspěvku si už fakt myslím, že pro tebe platí jen Matouš 7.6
Jojo, to je astronomické jaroAran píše:................ Bylo trochu nachumeleno, paráda... To jsem netušil, že odpoledne a přes noc napadne 10 cm těch bílejch s....k................
**lasta píše:Ty zlaby na odtok vody ze střech dělal odborník..![]()
Aranžmá okna..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků