**lasta píše:Eda Šumava ...

Dík

Ale to vytvořila příroda sama (a chladná rána), já to co nejrealističtěji - jak jsem to viděl, jen cvakl

(pro Josefa to nejspíš ale bude zase "bubák"? Jenže tam bylo časně ráno a proti oslepujícímu horizontu, v popředí tak šero! Taky ve FireFoxu je to malounko tmavší než z fotoprohlížečů

) To jí patří dík!
Vyjímečně jsme měli na chvíli (kosa po ránu, brrrr

) stažený boční okno (při čelním focení jaksi nelze stáhnout čelní okno

a je to znát... např tady se mi resizem zvýraznilo vyhřívání čelního okna nebo co

:
download/file.php?id=93194 ), ale mnohé pohledy nejdou fotit jinak, třeba ta hráz rybníka).
A není to focený jako panorama, to by za jízdy asi nefungovalo

, je to jeden cvak 16:9 a ještě malounko i výřez (pixelů je dnes dostatek

), taky čas expozice mohl být delší a barvy a světla/stíny tak proklreslenější díky nižšímu ISO i při ještě šeru, neb taková dálka horizontu se tak rychle nemíhá kolem auta jak objekty těsně u silnice a taky tam byla rovná (státní silnice) a neházelo to tak

Někdy je to pokus omyl a zrovna když se mihlo něco zajímavého

Ale je to moja zábava a o to větší je radost, když něco zajímavého i technicky vyjde

Doplněna fotečka: Vše je jen prach a v prach se obrátí, nejen listy, ale i člověk! Vědecky by se to dalo parafrázovat: vše je jen uhlík a vodík a vše se jednou rozpdne na uhlík a vodík a jejich prosté oxidy s kyslíkem (CO, CO2 a H2O)