Tak nevím, první kupec Ti tu Sigmu vrátil, Petře? A která z nich má na čipu ten velký flek vlevo nahoře? Myslím, že by bylo fér na to upozornit. Ale ono to bude určitě jenom smetí na objektivu nebo na filtru před čipem, že jo..?
download/file.php?id=95136
download/file.php?id=95135
download/file.php?id=95138
download/file.php?id=95134
a několik dalších...
Jarousi, koupene od privatu se v Nemecku vratit nemuze,( privat prodava oficialne vzdy bez jakekoliv zaruky - tady se ocividne nahrava firmam, ze kterych ma stat dane

), jen, kdyz je to napsane prodavajicim u inseratu; treba: zaruku na XY davam 14 dni. Jinak neni. A to napise tak jeden jednou za uhersky rok. A kdybych chtel Jarousi moci mermo lhat, tak bych tady napsal, ze to je uz ta druha... Ale kdyz ja lhat neumim a predevsim nechci.....

Jenom Firma musi dat zaruku na vse co proda a to dva roky.

O tom prodeji te SD9: Koupil ji pres Internet nejaky svanactilety chlapec, samozrejme ji nezaplatil, pri zadani tatinka o penize tatinek koupi zrusil. Takze fotak je jeste volny pripadne k dalsimu nabidnuti

Co se tyce toho tmaveho bodu na nekterych fotkach, tak to ty budes znat a znas, o tom zadna pochybnost, take a mit na cipu take

, je to nesmirne malinky, mikroskopicky prach nejspise na sensoru. Nechtelo se mi to odstranovat, rychlejsi je retus na snimku. Jo, kdyby jich tam bylo vice, tak bych to samozrejme vycistil, ale takto to je zbytecna namaha.

Zapomel jsi ale okopirovat, ze fotky z te SD9 jsou zcela minimalne upraveny pred vlozenim sem, takze jsem nakoneni, prach na pr. cipu atd. vubec neodstranoval; kdybych delal fotky npr. na vystavu a pod., tak vem na to jed, ze nic nenajdes!

BMX,
Re: Foveon napodruhe...
Příspěvekod bmx » dnes, 13:11
Myslím si, že by závadu odstranila výměna čipu...

Velice chytre, opravdu!! Ty budes asi nejaky mistni genius, co? A kde mas vubec nejaky ten fotak, radile......
(Nevim to uplne presne, ale tady v tomto neff-foru je na rozdil od jinych plattform, nejen obrovsky pocet vynikajicich fotografu, ale take daleko vetsi pocet dusevne postizenych, nez je na jinych forech; jak to tady ten Neff dela.....

)
Take i proto je tady stale takova neobycejne kvalitni sranda.....

Upraveno zatim celkem 19x
.
.