Moderátor: Pete2
pe-pa píše:MiraM, obe dve velice hezke fotky!
pe-pa píše:Velice intensivne jsem tento posledni tyden prosel vsechny ruzne kamery ruznych vyrobcu, vcetne, od kinofilmovych formatu az k Olympusu, vsechny mozne i nemozne posouzenii v v praxi vcetne ruznych odbornych testu a porovnavani, ale pokazde, kdyz jsem to srovnal s poslednimi Sigmami a fotkami od Quattro, kdyz uz a at jsem delal co chtel, privedlo mne to nakukovani k tem vsem ostatnim kameram, zase a zase k Sigme. Neda se svitit, kdo zahledl par fotek ze sigmy, jakekoliv a umi srovnavat, prijde vzdy k Sigme zpet.....![]()
![]()
jajakm píše:Petře (pe-pa) můžeš mi prosím blíže objasnit tuto tvoji změnu názoru? Tvůj příspěvek z 15.11.2016 je uveden pod dnešním citovaným příspěvkem od tebe. Znamená to, že SIGMA QUATTRO není tak špatná jak jsi psal 15.11.2016? Proč si myslíš, že SD QUATTRO H bude o tolik lepší než standardní SD QUATTRO? Psal jsi nedávno (nechce se mi to dohledávat), že na SIGMA QUATTRO H bude nutné použít SIGMA objektivy nového typu (ART) a ty jsou velmi drahé. Jardape-pa píše:Velice intensivne jsem tento posledni tyden prosel vsechny ruzne kamery ruznych vyrobcu, vcetne, od kinofilmovych formatu az k Olympusu, vsechny mozne i nemozne posouzenii v v praxi vcetne ruznych odbornych testu a porovnavani, ale pokazde, kdyz jsem to srovnal s poslednimi Sigmami a fotkami od Quattro, kdyz uz a at jsem delal co chtel, privedlo mne to nakukovani k tem vsem ostatnim kameram, zase a zase k Sigme. Neda se svitit, kdo zahledl par fotek ze sigmy, jakekoliv a umi srovnavat, prijde vzdy k Sigme zpet.....![]()
![]()
Příspěvekod pe-pa » 15 lis 2016 19:52
Josef,
s tim Quattrem to je jinak. Tyto fotky jsou samozrejme zmenseniny, takze sum ve stinech take tim ubyva, ale pri plnych velikostech, ktere jsou nutne pro profesionalni praci je to uz horsi. Celkove ma takova fotka i ve svetlech velmi jemny sum, ktery je mozna zapricinen uz i konstrukci noveho sensoru, ale to nevim urcite. U amatera, ktery si takovyto fotak koupi nebude ho z techto problemu hlava prilis bolet, protoze v tech zmenseninach ovlivnenych nebo redukovanych jeste i monitorem ho to prilis rusit nebude, protoze to asi hledat nebude a moc toho neuvidi. Ale profici se uz hodne techto Quattro zbavuji, nabizeji je jiz casto k ke koupi.
Příspěvekod pe-pa » dnes, 16:34
... Pravdepodobne, ale to nevim jeste na sto procent, bych koupil po vanocich tu novou SD Quattro H.....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník