To, co jsem podle Tebe vidět chtěl a k čemu jsem se i vyjadřoval, byl přece tento obrázek:
download/file.php?id=95252
K ostatním obrázkům jsem se vůbec nevyjadřoval. Chtělo by to pozorněji číst diskuzi.
A co vidí lasta**, to je mi opět šuma fuk!

Moderátor: Pete2
**lasta píše:Na rozdíl od josefa ten odkaz Jarouše na inkriminovanou fotografii vidím.
Vidím ale také, že ten odkaz už pe - pa 13x upravoval, takže .....
Jarouš píše:Souhlasím s Tebou, Josefe. Chtělo by to opravdu pozorněji číst diskuzi. A díky tomu pozornému čtení se nesnažit odvádět pozornost jinam. Já jsem přece uvedl, že jsem schválně vybral jenom ten nejkřiklavější příklad (který dokazoval, že nejde o reálně fialový asfalt, ale o problém barevného šumu čipu).
Jarouš píše:Barevný šum nevyčtverečkuješ, Petře a víš to moc dobře. Vidíš fotku v plném rozlišení (na rozdíl od nás), takže Ti to musí být jasné. A jestli doplácíš na to, že náhled v SPP je příliš malý a ani po zpracování a uložení v poloviční velikosti nevidíš nic většího, než je tady k vidění, měl bys ten postup přehodnotit. Ale mě i těch zdejších 1134 pixelů stačí a věřím, že nebudu sám. A už mě to fakt nebaví, taktika mlčeti zlato je zde v souvislosti s Tebou to nejrozumnější řešení. Jak se zdá, ostatní to taky pochopili...
PS: Možná by sis tu poslední větu, co jsi napsal, měl nalepit ve velkém písmu na monitor.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků