Mily Mistre od vody, ja zadne pozornosti od nikoho nepotrebuji a co hlavne, se jich nedozaduji, protoze to nemam zapotrebi.
Ale mily Jarousi, jak tak koukam, tak jsi to tady ty, ktery se zoufale snazi o provokovani a rozpoutavani nesnasenlivosti v tomto znamenitem dosud foru kvuli takove hlouposti, ze ti jeden jednu fotku reklamoval kvuli takove blbine jako je hladina vody nakrivo.... Snad ti tady neprekazim...?.Takovych je, kteri maji na fotce motiv nakrivo a nikdo se kvuli tomu neurazi jako ty! Jsi to ale pekny nafoukanec a jesita, co? Nejsi to nahodou ty, ktery by rad s temi svymi bez dynamiky nudnymi kartografickymi skvosty chtel upoutavat pozornost? Nez jsem sem zase nyni prisel s moji novou SD9, tak jsi tady vlastne vkladal a exceloval jenom ty sam a zbytek osazenstva vkladal jen nemastne neslane a sem tam, protoze tady diky tvym stale stejnym cvakum vladla nuda a sotva kdo prisel nakouknout...... Jedine co snad bylo mozne aby tady clovek neusnul, bylo mozne pocitat ty chajdy na kazde tve fotce misto beranku....
No a vidis; nic jsem ti nevycital, nechal jsem te kldne na pokoji, protoze mi opravdu nevadis a predevsim jsi muj sigmacky kolega, jsem videl, ze z tebe stejne nikdo vic nevykrese nez to vecne tve foceni jen te stale se opakujici kartograficke a baracnicke cinnosti. I kdyz jsi ty vsechny chajdy na tvych vynikajicich snimcich zneuzival jen k jednomu; aby jsi mohl v hledacku tve Sigmy kameru vubec na neco narychtovat; protoze to byl vzdy jen ten jediny kontrast v tech tvych utrapenych krajinkach s magentovou oblohou; tedy vetsinou..... A vidis; tu tvou krivou vodu jsem ti dokonce pochvalil i kdyz to zadna extra genialni fotka neni, ale k tvemu cvakani preci jenom trochu prinos a ejhle co jsi ze sve hloupe jesitnosti a malomestacke nabubrelosti z toho udelal....
Moc dobre si jeste vzpominam, jak jsi tady na zacatku vlozil fotku hrbitova, kde ti ty rude ruze vysly na bilo do prepalu a ty jsi nevedel jak na to a hlavne pak jak jsi kvuli tomu strasne vyvadel......
Ale se mnou to nezkousej u mne to nezabere, to bych musel chtit a to nechci a ty tvoje vynikajici svetove fotky, ne vsechny jak videt, mi nejak stejne nic nerikaji....nejsem u Baracniku....
Koukej radeji at se ti ta voda z toho nahnutyho rybnika nevylejva, pripadne si vezmi tu tvou vodovahu a skoc si k ocnimu aby vas oba prezkoumal jestli nenapadate v dusledku nejake ocni vady od koukani do hledacku pouze pravym okem, jestli te to netahne na levou stranu...
Budliky, budliky, to je zase den.....

"od jajakm » dnes, 19:49
Pises: Ještě jedna fotka na téma vytékání nebo nevytékání vody. Jak to tedy je?

Jarda"
Mily Jardo jajakm, jestlize se se svou otazkou obracis na nekoho konkretniho tak bud tak moc hodny a napis jmenovite take na koho se obracis! Nemohu tusit, ze otazka byla snad urcena mne.

Take je to i o slusnosti, kterou jsi specielne ty rad drive tolik tady reklamoval; a ted toto....
Petr