Moderátor: Pete2
Jarouš píše:Přehrada před třemi týdny.
pe-pa píše:;) Mi se ta voda s tim zrcadlenim take libi. Jeste to dat do vodorovne poloha, aby ta voda z te prehrady nedej Boze nevytekla nekam nalevo a super!
Alda píše:Edo, vysvětli prosím,co za blbosti máš vypnuté v hledáčku, a ponechány jen ostřící body a elektronickou vodováhu?
+++++ píše:ODSakEda píše:pe-pa píše:;) Mi se ta voda s tim zrcadlenim take libi. Jeste to dat do vodorovne poloha, aby ta voda z te prehrady nedej Boze nevytekla nekam nalevo a super!
Já si myslím, že je to možná jen optický klam, kdy břeh ubíhá - směrem vpravo se u teho kopečku i mírně vzdaluje od fotografa a vpravo ten světlý klín - rořčeřená hladina větrem, to ještě podtrhává ten možná jen dojem, že to letí nevodorovně.
Těžko ale říct, neb to s tím břehem nevím a jen tipuju, ale je to možný. Nevím jestli používá vodováhu, já kupříkladu ano - elektronickou viditelnou i v hledáčku - dokonce mám vypnuto zobrazení plno jiných blbin a hlavně tedy tam mám, krom ostřících bodů, i vodováhu!!!
I ty nas maly jajo.Co ty jeste nemas.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pe-pa píše:;) Hmmm, vono staci, kdyz si tady kdokoliv vyjede s fotkou k hornimu okraji obrazovky a porovna tu hladinu s krajem monitoru a hned je videt jak ta voda vyteka nalevo k Neumetelum. Na to neni potreba zadna vodovaha a uz vubec ne tahle cinska sragorka, ktera se vrkla i pri zafoukani do dlani; je to jen nepresny kram, ktery je i dokonce levny; jinak by to snad ani neprodali...., ani furt se nespolehat na ruzne sragorky, ale jen na sve oci!. Takova vodovaha ve fotaku... hmmm hmmm hmmm, jak ta muze byt v tak malem policku hledacku presna? Jarousi, kdyz uz, tak s sebou ber aspon tablet s utecencem, at ti to pomuze nosit. Ale ze to mas nakrivo tak to neokecas ani stem vodovah!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník