Nemám rozhodně chuť se někoho zastávat, ale neposílej odsud nikoho do prdele. Za 1. Sigmu jsi neviděl ani z tvého rozjetého auta přes sklo, a za 2. jdi tam raději sám. Tohle vlákno si svoje prožilo, a snad svítá na lepší časy. Doufám.
M
Moderátor: Pete2
MiraM píše:Edo, že ty máš takovou potřebu se vyjadřovat se úplně ale úplně na VŠECH !!! vláknech ke všemu, ale úplně ke všemu! Myslím, že je to už obsese.
![]()
Nemám rozhodně chuť se někoho zastávat, ale neposílej odsud nikoho do prdele. Za 1. Sigmu jsi neviděl ani z tvého rozjetého auta přes sklo, a za 2. jdi tam raději sám. Tohle vlákno si svoje prožilo, a snad svítá na lepší časy. Doufám.
M
Jarouš píše: ..... Já jsem zase vyrazil pozdě. Dopoledne svítí, odpoledne už ne. Budu muset změnit priority...
Jarouš píše:Jardo, je to Jelenec, východní vrchol celého hřebene Velké Javořiny (včerejší druhá fotka). Díky za nápovědu, všechny se mi líbí.
Jarouš píše:Jardo, ten Tvůj směr druhé fotky v mapce je naprosto správný. A právě proto je to Jelenec. Když si tu mapu ještě o krok zvětšíš, máš ho přesně tam. Velká Javořina má mnohem větší vysílač a kus relativně rovného hřebene. Našel bys ji ještě víc vpravo v nepříjemném protisvětle. Dobrou fotku nemám, ale snad postačí i výřez. Foceno asi 5 km jižně od Zlína, úhel pohledu je téměř stejný.
Jarouš píše:Edo, o tři hodiny dřív tam svítilo slunce a kdybych tam byl a vyfotil to, byla by to taky realita, ovšem o poznání přitažlivější...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník