ODSakEda,
nemam zajem rozdmychavat nejake hadky nebo dokonce pouzivat "cizich" slov jako tomu bylo v nedavne minulosti a delat si zde zbytecne nejake nenavisti a nepratele. Melo by zde jit jen a jen o pratelske kontakty, pripadne i s trochou nazoru, ale tak, aby se nikdo zbytecne neurazel. To vis, trochu jsem si pri tom cteni tveho zabrecel, ale ted uz jsem zase ok!

Vzdyt v podstate o nic nejde.
Pokud mily kolego mas nejaky jiny nazor na me fotky nez ja, ktery je nafotil a zpracoval a tady ukazal, bud tak v budoucnu laskavy a vyhledej si ve svem distinguovanem slovniku ridice-nakupciho nejake vhodnejsi terminy, pripadne i s kvalitnim profesionalnim vysvetlenim proc a proto, abych i ja, clovek chabeho profesionalniho vzdelani v oboru jak umelecke tak i komercni fotografie nezustaval z tvych thezi zbytecne paf.....

... i kdyz se opravdu rad necham v jakoukoliv dobu a rok poucit jak to ma byt spravne.....
Dekuji jiz predem za tve plne pochopeni,
zdravim,
Petr
PS., kapku jsem to s tou modrou u meho posledniho schvalne pretahl, aby bylo jasne co je ta zatracena modra ve stinech......

Jako tenkrat asi tak pred vice jak sto lety to matlali ti svetoznami impressioniste a nakonec i nas vynikajici malir Spala.....

PS II., pokud jde o to breceni jak pisi vyse, tak abys to nebral nespravne; ja kdyz se poradne rozesmeji, tak mi tecou slzy soci, no.....