Moderátor: Pete2
MiraM píše:Jarouši, axislubo - paráda - Zlín - zajímavá atmosféra. Ale chci říci, že už mě to tady znechutilo definitivně. Mahler, i když není výjimečně sprostý,
neustále tady otravuje vzduch. Žlučovitý, vzteklý, zakomplexovaný sprosťák, který se snaží přesvědčit o své profesionalitě báchorkama o ateliéru .....a poté tady dá fotku Antverp ! Inu, najdou se jedinci, kteří mu zatleskají, a pro které je normální říkat si kokote, nadávat do dutohlavů
atd. Už je fórum jen pro hulváty, nebo masochisty. To, že tady končím ( ne jako Mahler, který tady končí každý druhý den ), neznamená ale Mahlere, že končím s tebou - to se netěš - na tebe prostředky mám. A až někdo založí vlákno, kde dohlídne na dodržování elementárních zásad slušnosti, rád se zúčastním....MiraM
P.S. +++++ to vystihl - žumpa!
pe-pa píše:***** kdyz ja myslel, ze kdyz jsi v tom usili tak osamely, jen ten Josef38 kazdemu hned zdvorile odpovi, aby mu snad jednou neutekla prizen, tak jsem tak tady kokal a videl, ze bys potreboval tak trochu pomoci abys ziskal tady duveryhodnost; to vis, tady jsou podezrivavi...
pe-pa píše:PRO ARCHIV
MiraM Re: Foveon napodruhe...
Příspěvekod MiraM » dnes, 16:57
Jarouši, axislubo - paráda - Zlín - zajímavá atmosféra. Ale chci říci, že už mě to tady znechutilo definitivně. Mahler, i když není výjimečně sprostý,
neustále tady otravuje vzduch. Žlučovitý, vzteklý, zakomplexovaný sprosťák, který se snaží přesvědčit o své profesionalitě báchorkama o ateliéru .....a poté tady dá fotku Antverp ! Inu, najdou se jedinci, kteří mu zatleskají, a pro které je normální říkat si kokote, nadávat do dutohlavů
atd. Už je fórum jen pro hulváty, nebo masochisty. To, že tady končím ( ne jako Mahler, který tady končí každý druhý den ), neznamená ale Mahlere, že končím s tebou - to se netěš - na tebe prostředky mám. A až někdo založí vlákno, kde dohlídne na dodržování elementárních zásad slušnosti, rád se zúčastním....MiraM
P.S. +++++ to vystihl - žumpa!
Nevim nevim, nejsem sice lekar, ale mam takovy pocit, ze ti mily MiroM preskakuje stale vic a vic. Nemas nahodou mokrej fusak? Aby si se nedej buh jeste nezritil. Tvoje urazky a nadavky muzou mozna zvednot snad, jak tady tvrdis nejakemu snad masochistovi Mahlerovi naladu, ale pro mne jsou to nic nerikajici radhostska vynata hospodska slova, kterymi jsi ty fasoune doslova nabity!!!Ze mas v hlave nasrano misto te sede hmoty ktere se rika mozek, vime tady vsichni uz davno: ze si ani nepamatujes kdo co tady psal a rikal. Nebo jsi uz mezi tim parkrat spadl a uhodil se do hlavy? Myslim tim tve cesty z hospody domu. A ty prostredky co mas jak pises, si radeji prdelko schovej na novyho spartaka s dieslovym motorem, abys drzel ten vas tam snobskej trend pro tech dvacet km denne co jezdis s tim srotem kolem baraku.
Ze to nemas v tom tvym centru v poradku svedci i to, ze tady kazdeho navadis nejakeho toho tvyho vymyslenyho Malera ignorovat ignorovat a sam mezi tim ty moje komentare kde jsou Antwerpy a Holandsko a ateliery a studia a a a hltas na plne pecky.... Jdi uz k Brdickum s tim tvym primitivnim vyhrozovanim a uz tolik nechlastej!
Kdybys byl jak tady stale tvrdis ve vokne, tak by ses strejdo zhulakanej dozvedel, ze i kdyby k necemu takovemu vubec nekdy teoreticky doslo jak tady stale vyhrozujes, tak by se to jak je v Cechach beznym zvykem vyresilo jen tim obligatnim ty ty ty a verejnou omluvou. Ale o tom si ty muzes jenom zdat a rano se probudit tak leda s rukou v nocniku. A to to nanejvys! Vis prdolo?![]()
![]()
Ale jinak mi muzes klidne mezi nami rikat treba i Rembrandte.......![]()
![]()
Luboš píše:http://www.edgeoftheworld.cz/2012/04/21/realita-a-fotografie/ - úryvek: ..... Relativní problém nastává až ve chvíli, kdy takovíto fotografové začnou definovat, jak fotografie má nebo nemá vypadat. Jak jsem zmínil, sám se (byť mi to jistě řada lidí neuvěří) nepovažuju za kdovíjakého fotografa a přestože kdekomu do fotografování neustále mluvím, nemyslím, že bych k tomu byl kdovíjak fundovaný. .....
**lasta píše:Luboš Teorie je nudná, strom reality života je bohatší. .... Edo Fotografie jsou obrazy .
smysluplný obraz ale nenamaliuje!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník