Jarous,
".... Založení nového Foveonu by nic nevyřešilo, pan Mahler (nevím, proč se najednou za svoji identitu stydí, když se k ní docela nedávno hrdě hlásil a několikrát novým přispěvatelům nabízel oslovení "Petře") by tam byl nastěhovaný v cuku-letu a jediné řešení by bylo odebrání přístupu moderátorem či administrátorem, což lze i zde..... "
Nejaky pan Mahler, *** jak Jarousi pises, zde ve vlakne a ani v jinych vlaknech tohoto serveru, pokud ja vim, se nikdy nekonal a fakticky neni. Za prve to neni ani mozne, nebot tento server je anonymni a lide, kteri se zde konaji, konaji se pod nejakym nickem, nekteri jich maji i vice falesnych.
Jsem zde nyni pod nickem pe-pa, nebot mi nick Pete jako administrator tohoto serveru muj stary nick ze zavisti smazal.
Protoze jsem vlastnik fotaku Sigmy jiz od zalozeni serveru, citim se povinnen toto vlakno posilit svou pili ve fotografovani foveonem a tak trochu svymi spickovymi, vynikajicimi a svetovymi fotkami pozvednout toto vlakno k tem nejlepsim. Coz se mi jak vidno nechce darit z ruznych, hlavne malomestatskych duvodu nekolika jedincu, kteri moje dobrocinne usili poradit a jak na to, ze zavisti a dalsich ruznych osobnich duvodu blokuji. Ale jak jsem vypozoroval, hlavne proto, ze k tomu foceni nemaji patricny talent. A podobne....
Ale abych se vratil k tomu tvrzeni ze se tady snad nejak ten pan Mahler za svou indentitu stydi. To bohuzel ja posoudit nemohu, protoze jak pro kazdeho je vidno, jsem zde ne pod nejakm nickem Mahler, jak se z nejakych nekorektnich duvodu nejaci lide snazi podsunout, ale pod nickem pe-pa registrovan. A jestlize nekomu zde nabidnu oslovovat mne Petr tak je to podobnost ciste nahodna. Snad nemame v republice jen jednoho toho Petra? Vim o dalsim, ktery je dokonce svaty! To uz jsme tedy dva.....

Rad bych uz z ruznych duvodu, vcetne casovych, toto vlakno opustil, ale jak vidite sami, nemohu a nemohu. Miluji tyto lidicky, miluji tuto atmosferu plnou domova a krivaku, miluji i ty jejich patlanice. Nebot ve skutecnosti a ani virtualne podobna chamrad neni mozna na celem svete. A pak, je tady nehorazna sranda, ktera svedci nejen memu zdravi. Nebot, jak my vsichni vime, smich leci!!!!! A to jsem se ted prave pri tom poslednim pismenku uz zase posral.....
*** Jsem uz od prirody nesmirne cestny a uprimny clovek a neco ti mily Jarousi zamlcet by mne velmi trapilo a mozna i stolici zarazilo. Takz jdu s pravdou ven; ten pan Mahler se nalezal se svymi fotkami na serveru Photoserver.eu nebo tak nejak. Tento server byl na me prani zrusen, protoze jsem od toho pana Mahlera vsechny jeho fotky pred zrusenim velice levne odkoupil a treba i tady pak presentoval jako za sve. Ale snad to nebude zadny zlocin, kdyz na to mam stvrzenku.

Nakonec bych nebyl tady sam, ale ti nekupuji, ale rovnou je kradou....