Foveon napodruhe...

Moderátor: Pete2

Re: Foveon napodruhe...

Příspěvekod **lasta » 03 čer 2016 23:28

MiraM
Škoda, že sis nevsiml, že jsem to po tvém upozornění opravil. ;)
**lasta

Příspěvekod MiraM » 03 čer 2016 23:33

Jestli jsem si Lasto něčeho nevšiml, tak sorry, ale fakt nevšiml. M ;)
MiraM

Příspěvekod **lasta » 03 čer 2016 23:35

**lasta píše:K tomu, co zde probíhá , vyhrožování dětem diskutérů a pod. . ..
Poslechněte si udalosti komentáře, tam to probiraji, je tam i Neff ;)

MiraM
Když řekne a tak ať řekne i b.
To je normální.

upraveno na upozorneni MiraM
Spokojen, miroM ?

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/mo ... ima-438825
Naposledy upravil **lasta dne 03 čer 2016 23:51, celkově upraveno 1
**lasta

Příspěvekod MiraM » 03 čer 2016 23:45

OK Vlasto. Abych šel s kůží na trh - jedny Čičmany z minulého víkendu. M
Přílohy
SDIM0170.jpg
SDIM0170.jpg (1.23 MiB) Zobrazeno 3448 krát
EXIF-Data
Ohnisková vzdálenost: 30 mm
Čas expozice: 1/250 sec.
Clona: F/8
ISO: 100
Whitebalance: Manuálně
Použití blesku: Ne
Model: SIGMA DP2 Merrill
Expoziční program: Priorita clony
Exposure bias: 0 EV
Metering mode: Pattern
MiraM

Příspěvekod Jarouš » 03 čer 2016 23:46

Vyhrožování rodině jsem nenašel.
Ve Zlíně končil festival, přijel jsem s předstihem...
Přílohy
SDIM6184.jpg
SDIM6184.jpg (472.43 KiB) Zobrazeno 3448 krát
EXIF-Data
Ohnisková vzdálenost: 17 mm
Čas expozice: 1/50 sec.
Clona: F/8
ISO: 100
Whitebalance: Manuálně
Použití blesku: Ne
Model: SIGMA SD1 Merrill
Expoziční program: Manuální
Exposure bias: 0 EV
Metering mode: Pattern
Jarouš

Příspěvekod MiraM » 03 čer 2016 23:55

Naopak Jarouši, chci rodině ukázat experesivní literární talent Mahlera, a jeho obdivovatele OFFzzy. a dále :OFFcza mluví o nic neříkajícím chválení fotek, tak Jarouši, nevím co říci, ale Fajn. (n)
MiraM

Příspěvekod MiraM » 04 čer 2016 00:06

Lasto, sakra až teď jsem přečetl odkaz. Všiml jsi si, že jsem nechtěl soudní represi? Chápu Josefa, ale to nejde. Lze využít stejných zbraní jako stalking.? Kdy začíná a kdy končí ? A já Lasto na to prostředky a přátele mám. A jestli mě tady někdo nasral, pak jsou to ty dvojčata !! Vím OFFcza bude argumentovat.....Ale jeho se to netýká. Mahler je zlo, které musí být vymýceno. M
MiraM

Příspěvekod MiraM » 04 čer 2016 00:10

A pak bude dobře, jako na jiných vláknech a třeba budete tolerovat přátelsky i fotky, které nejsou v kategorii profi, ale mají cenu pro autora, a to není málo, žejo? MiraM
MiraM

Příspěvekod **lasta » 04 čer 2016 00:16

https://cs.m.wikipedia.org/wiki/D%C5%AF ... _la_Mancha

Jinak odkaz na Troll , to je praktické (n)
**lasta

Příspěvekod **lasta » 04 čer 2016 00:20

**lasta píše:Troll
[Troll je v internetovém slangu obvykle anonymní účastník online diskusních fór, chatů či blogů, který zasílá záměrně provokativní, urážlivé nebo irelevantní (off-topic) příspěvky k citlivým tématům, jejichž hlavním smyslem je vyprovokovat ostatní uživatele k emotivní odezvě[1][2] nebo jinak narušit normální, věcnou diskusi.[3] Činnost trolla bývá v internetovém diskurzu nazývána trollingem či trollováními]

Trollování
[i] význam
(slangově v online diskusích) soustavné pokoušení se o rozvrat diskuse nemístnými příspěvky, např. vulgárními, na první pohled scestnými, mimo téma, apod.
Trollování je nepříjemnou součástí diskuzí na internetu

Ignorace trollů

Cílem trolla je bavit se rozvracením diskuse. Pokud jej diskusní komunita bude ignorovat, přestane jej jeho činnost bavit. V angličtině pro vyjádření tohoto postoje existuje několik ustálených rčení a zkratek, například:

DNFTT. – Do not feed the trolls. – v češtině nekrmte trolly, smyslem je nedělejte to, co troll chce (tj. reakce, které troll očekával).
**lasta

Příspěvekod MiraM » 04 čer 2016 00:28

Lasto, chápu. Ale Mahler je už jiný případ. Doplatí na to. Díky jeho publikační činnosti, rádoby umění, které prodává..něco dobré, něco trpajzlik..
je dohledatelný. Už to mám potvrzeno. Teď nastane jeho sekundární publikační činnost......archiv se dostane do okruhu jeho rodiny a známých. nevím jak bude vysvětlovat Čuráčí hlavy. Možná s OFFzzou něco u kávy vymyslí. M
MiraM

Příspěvekod **lasta » 04 čer 2016 00:37

Každý máme nějaké běsy. Kdo ví, co ho k tomu vedlo...
**lasta

Příspěvekod OFFcza » 04 čer 2016 05:19

Ranní káva je dobrá i bez pe-pa, tandem MiraM a Josef38 jej předčil. Pořád to nechápete pánové. Je něco jiného, když nicneříkající pan X sprostě nadá panu Y a je velký rozdíl veřejně propírat konkrétní osobu. Těm méně chápavým to nikdy nedojde, je v nich jen vztek a nedokáží se nad situací povznést. Je to od vas dvou podlé.

MiraM, děkuji za snídani.
A tvoji omluvu k mé osobě o které si včera psal, jsem nenašel..

OFFcza
Naposledy upravil OFFcza dne 04 čer 2016 05:23, celkově upraveno 1
OFFcza

Příspěvekod pe-pa » 04 čer 2016 05:19

MiraM, predevsim ty jako maly podnikatel jsi daleko dohlednejsi nez bys si se svym vypitym mozeckem myslel; povidal ten dotycny, kteremu bys rad poskodil svymi vyhruzkami pribuzenske vztahy, kteryzto cin je zahrnovan k tezsim trestnim cinnum nez ty si vubec muzes myslet. A pak, jsi dokonale a snadno dohledny..... ;)

Ono to je ale strasne srandovni, jak dale ten pan rekl, ze podle ruznch oficialnich a i neoficialnich vladnich financnich zaznamu financniho a danoveho uradu neni prakticky v Cechach firma, ktera ma moznost kasirovat za sve prace a sluzby hotove penize, ktera by nezkracovala sve trzby a tim okradaji stat o nemale castky, ktere majitele takovychto malych firem strkaji do svych kapes, misto aby odvadeli za celkove firemni financni prijmy statu dane. Timto se dopousteji tresniho cinu, ktery je trestan odnetim svobody po nekolik let.
Bohuzel je jeste nedostatek kontrolnich financnich organu, kteri maji za ukol takoveto firmy kontrolovat, stava se a to podle odhadovaneho vyznamu a cinnosti, ze tato kontrola na spoustu takovychto malych lokalnich firem se nedostane, respektive nikdy nedostane.
Proto jsou mistni okresni financni organy povetsinou zavisle na upozorneni i anonymni z rad obyvatel, kterou firmu tedy prednostne navstivit a podle ruznych indicii a celkove inventury a kontroly ucetnictvi, vcetne bankovnich a jinych dolozek a dokladu zjistit vysi kriminalni cinnosti a jako takovou oznamit patricnemu organu, ktery se zabyva trestni cinnosti ohrozujici stat.... atd.

Take rikal, ze predevsim ty MiroM, jako maly pidizvyk podnikatel by ses mel na verejnosti, tedy i tady, chovat naprosto slusne, nikomu nevyhrozovat a na sebe neupozornovat, tedy nechovat se tak jak ty se ted zrovna chovas a neurazet zde lidi a nestvat na ne druhe, kteri ze sve naivnosti ti mozna prisvedcuji a ponoukaji dokonce k temto urazkam....

Nebot prave ty a tvoje firma je verejne registrovana, je znama i pres tve reklamy atd., takze je zcela snadne a proveditelne upozornit patricne urady, nebot i to je cestnou povinnosti radneho obcana Ceske republiky, na takovehoto trestniho pachatele, ktery stat kracenim trzeb okrada, mnohdy o miliony korun na danich.

MiroM, ten dotycny ti radi a jeste vcas; zavrit svou klappe a chovat se zde slusne a neutralne, abys nezavdal pricinu k nejake reakci, ktera by vedla ... ehm, vsak ty vis uz kam, ze...... ;) :lol:
Kazdopadne dotycny vidi toto vyse napsane jako naprosto zadne vyhrozovani, ale jako male upozorneni tykajici se predevsim tveho celkoveho chovani zde..... :)

A ja se, jak to ctu, pridavam svou radou: jsi jeste mlady, zivot neni pericko, vaz si hochu svobody nez se nechat unaset hloupym vztekem a vubec malichernostmi, ktere poukazuji pouze na tvou nesmirnou jesitnost, ale v zivote jsou naproste nic..... ;)

Antverpy:
Naposledy upravil pe-pa dne 04 čer 2016 05:37, celkově upraveno 1
pe-pa

Příspěvekod pe-pa » 04 čer 2016 05:26

DO ARCHIVU

MiraM píše:Už se tady prodávají i baráky.....čeho se tady člověk nedočká!! Offczo, vím dobře co je to expresivní výraz. O ten tu jde také, ale hlavně jde o
osobní urážky, napadání, dehonestování, neustálé poučování. no, jestli ti vadí jen ty jak říkáš expresivní výrazy - já říkám sprosťáctví a hulvátství,
tak nemám co měnit na své větě o ranním pobaveném kafíčku. Tímto pobaveným komentářem přispíváš k bahnu tohoto vlákna. Většina na tomto vláknu ví o co jde. Proti jiným klidným fórům(všem!!¨) je to tady žumpa. Mějte se a pobaveně čtěte výplody jistého chorého mozku a jejich duševních souputníků. (y) M
pe-pa

Příspěvekod pe-pa » 04 čer 2016 05:27

DO ARCHIVU

MiraM píše:Takže si to shrneme od 1.6.2016: Čurak Mira, fantastickej debil, čuráčí hlava 3x, blbové 5x kradou na daních, blb vychcanej, přebytečnej, komunistický a fašistický křiváci, líbající prdele, banda hajzlíků, blbých závislých, křivák, komouš 3x, vylízanci, Fašoun - nepočítám....
To vše jsou dle Offczy - expresiva...
Jednu perličku : Mahler (pe-pa) 3.6.17.57hod : cituji:Nemám rád vulgární proslovy vždyť víš (OFFczo) Reakce OFFczy ? nic, nula. Jojo ranní kávička, ta se pije.....Při ní vymyslí, že s Josefem chceme spáchat trestný čin tím, že pošleme dětičkám literární dílka Mahlera. A to si piš že jo. Do toho Lasta - nevyzpytatelný, že Josef něco rozpoutal!! Lasto díky za baterky , ale fakt se zamysli . No a o tom je vlákno Foveonu !!
Těm dvěma děkuji, že mi udělali takovou psychoanalýzu.Jo a na alkoholika jsem zapoměl . Ještě tam cybí OFFczův dutohlav. Vše beru a nehádám se. Jen podotknu Mahlere, mám pocit, že jsi archivaci dost podcenil !!!
Hezkou noc. M
pe-pa

Příspěvekod pe-pa » 04 čer 2016 05:28

DO ARCHIVU

MiraM píše:Lasto, chápu. Ale Mahler je už jiný případ. Doplatí na to. Díky jeho publikační činnosti, rádoby umění, které prodává..něco dobré, něco trpajzlik..
je dohledatelný. Už to mám potvrzeno. Teď nastane jeho sekundární publikační činnost......archiv se dostane do okruhu jeho rodiny a známých. nevím jak bude vysvětlovat Čuráčí hlavy. Možná s OFFzzou něco u kávy vymyslí. M
pe-pa

Příspěvekod pe-pa » 04 čer 2016 05:29

DO ARCHIVU ;)

MiraM píše:Lasto, chápu. Ale Mahler je už jiný případ. Doplatí na to. Díky jeho publikační činnosti, rádoby umění, které prodává..něco dobré, něco trpajzlik..
pe-pa

Příspěvekod pe-pa » 04 čer 2016 05:30

DO ARCHIVU

MiraM píše:Offczo, slíbil jsi, že mi dáš pokoj.Ale aspoň neplácej, že jsem se ti neomluvil. Pročti si příspěvky. Podle urážek a úrovně vyjadřování jsem se zpočátku opravdu domníval, že jde o jednu osobu. Že může jít o dva exempláře, to mně došlo později.
Mahlere, s těmi fašisty už je to opravdu moc. Něco ti řeknu : Manévruj si s Holandskem, Hěmeckem jak chceš, ale už jsem si prověřil, že tvou identitu není problém zjistit. A poté bude radost tvé sprosťárny poslat tvé rodině, aby věděli, co mají za tatínka a dědečka. Na to se opravdu těším. A nemluvím Mahlere do větru!! Tohle potěšení si neodpdpustím.
No a ráno si uvařím kafíčko a zkusím jak mě bude chutnat po těch vašich dutohlavech, fašistech atd.
Tak do toho kluci, co máte ještě v rukávě za sprosťárny!? Už vás nechám na pokoji. A až si postavíte dvojdomek, tak mi to říkat nemusíte. M
pe-pa

Příspěvekod pe-pa » 04 čer 2016 05:33

Do ARCHIVU

MiraM píše:Kluci, vsadím boty, že nikdo z nás nepřečetl celý elaborát imigranta?! (n) Že to nejde? :D neodpovídejte prosím. :D M.
pe-pa

PředchozíDalší

Zpět na Sigmou