Škoda, že sis nevsiml, že jsem to po tvém upozornění opravil.

Moderátor: Pete2
**lasta píše:K tomu, co zde probíhá , vyhrožování dětem diskutérů a pod. . ..
Poslechněte si udalosti komentáře, tam to probiraji, je tam i Neff
MiraM
Když řekne a tak ať řekne i b.
To je normální.
upraveno na upozorneni MiraM
Spokojen, miroM ?
**lasta píše:Troll
[Troll je v internetovém slangu obvykle anonymní účastník online diskusních fór, chatů či blogů, který zasílá záměrně provokativní, urážlivé nebo irelevantní (off-topic) příspěvky k citlivým tématům, jejichž hlavním smyslem je vyprovokovat ostatní uživatele k emotivní odezvě[1][2] nebo jinak narušit normální, věcnou diskusi.[3] Činnost trolla bývá v internetovém diskurzu nazývána trollingem či trollováními]
Trollování
[i] význam
(slangově v online diskusích) soustavné pokoušení se o rozvrat diskuse nemístnými příspěvky, např. vulgárními, na první pohled scestnými, mimo téma, apod.
Trollování je nepříjemnou součástí diskuzí na internetu
Ignorace trollů
Cílem trolla je bavit se rozvracením diskuse. Pokud jej diskusní komunita bude ignorovat, přestane jej jeho činnost bavit. V angličtině pro vyjádření tohoto postoje existuje několik ustálených rčení a zkratek, například:
DNFTT. – Do not feed the trolls. – v češtině nekrmte trolly, smyslem je nedělejte to, co troll chce (tj. reakce, které troll očekával).
MiraM píše:Už se tady prodávají i baráky.....čeho se tady člověk nedočká!! Offczo, vím dobře co je to expresivní výraz. O ten tu jde také, ale hlavně jde o
osobní urážky, napadání, dehonestování, neustálé poučování. no, jestli ti vadí jen ty jak říkáš expresivní výrazy - já říkám sprosťáctví a hulvátství,
tak nemám co měnit na své větě o ranním pobaveném kafíčku. Tímto pobaveným komentářem přispíváš k bahnu tohoto vlákna. Většina na tomto vláknu ví o co jde. Proti jiným klidným fórům(všem!!¨) je to tady žumpa. Mějte se a pobaveně čtěte výplody jistého chorého mozku a jejich duševních souputníků.M
MiraM píše:Takže si to shrneme od 1.6.2016: Čurak Mira, fantastickej debil, čuráčí hlava 3x, blbové 5x kradou na daních, blb vychcanej, přebytečnej, komunistický a fašistický křiváci, líbající prdele, banda hajzlíků, blbých závislých, křivák, komouš 3x, vylízanci, Fašoun - nepočítám....
To vše jsou dle Offczy - expresiva...
Jednu perličku : Mahler (pe-pa) 3.6.17.57hod : cituji:Nemám rád vulgární proslovy vždyť víš (OFFczo) Reakce OFFczy ? nic, nula. Jojo ranní kávička, ta se pije.....Při ní vymyslí, že s Josefem chceme spáchat trestný čin tím, že pošleme dětičkám literární dílka Mahlera. A to si piš že jo. Do toho Lasta - nevyzpytatelný, že Josef něco rozpoutal!! Lasto díky za baterky , ale fakt se zamysli . No a o tom je vlákno Foveonu !!
Těm dvěma děkuji, že mi udělali takovou psychoanalýzu.Jo a na alkoholika jsem zapoměl . Ještě tam cybí OFFczův dutohlav. Vše beru a nehádám se. Jen podotknu Mahlere, mám pocit, že jsi archivaci dost podcenil !!!
Hezkou noc. M
MiraM píše:Lasto, chápu. Ale Mahler je už jiný případ. Doplatí na to. Díky jeho publikační činnosti, rádoby umění, které prodává..něco dobré, něco trpajzlik..
je dohledatelný. Už to mám potvrzeno. Teď nastane jeho sekundární publikační činnost......archiv se dostane do okruhu jeho rodiny a známých. nevím jak bude vysvětlovat Čuráčí hlavy. Možná s OFFzzou něco u kávy vymyslí. M
MiraM píše:Lasto, chápu. Ale Mahler je už jiný případ. Doplatí na to. Díky jeho publikační činnosti, rádoby umění, které prodává..něco dobré, něco trpajzlik..
je dohledatelný. Už to mám potvrzeno. Teď nastane jeho sekundární publikační činnost......archiv se dostane do okruhu jeho rodiny a známých. nevím jak bude vysvětlovat Čuráčí hlavy. Možná s OFFzzou něco u kávy vymyslí. M
MiraM píše:Offczo, slíbil jsi, že mi dáš pokoj.Ale aspoň neplácej, že jsem se ti neomluvil. Pročti si příspěvky. Podle urážek a úrovně vyjadřování jsem se zpočátku opravdu domníval, že jde o jednu osobu. Že může jít o dva exempláře, to mně došlo později.
Mahlere, s těmi fašisty už je to opravdu moc. Něco ti řeknu : Manévruj si s Holandskem, Hěmeckem jak chceš, ale už jsem si prověřil, že tvou identitu není problém zjistit. A poté bude radost tvé sprosťárny poslat tvé rodině, aby věděli, co mají za tatínka a dědečka. Na to se opravdu těším. A nemluvím Mahlere do větru!! Tohle potěšení si neodpdpustím.
No a ráno si uvařím kafíčko a zkusím jak mě bude chutnat po těch vašich dutohlavech, fašistech atd.
Tak do toho kluci, co máte ještě v rukávě za sprosťárny!? Už vás nechám na pokoji. A až si postavíte dvojdomek, tak mi to říkat nemusíte. M
MiraM píše:Kluci, vsadím boty, že nikdo z nás nepřečetl celý elaborát imigranta?!Že to nejde?
neodpovídejte prosím.
M.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků