Foveon napodruhe...

Moderátor: Pete2

Re: Foveon napodruhe...

Příspěvekod josef38 » 03 čer 2016 11:40

pe-pa píše:.....Tady v Holandsku, kde nyni ziji je pro mne stale se na co divat a fotit, porovnavat, hovorit s lidmi....

;) ;) Zákonu neujdeš, i kdybys žil třeba na Seychelech! ;) ;)

"Právo na ochranu cti a důstojnosti je široké právo, pod než lze podřadit celou řadu možných zásahů do práva na ochranu osobnosti".

A mám takový pocit, že právě v Německu se na toto klade větší důraz, než kdekoliv jinde, tak se k tomu alespoň postav jako chlap, když už jsi byl dříve takový geroj. (y)
Přílohy
Bodlák_fešák.jpg
Bodlák_fešák.jpg (428.82 KiB) Zobrazeno 3415 krát
EXIF-Data
Ohnisková vzdálenost: 150 mm
Čas expozice: 1/25 sec.
Clona: F/13
ISO: 200
Model: SIGMA SD10
Expoziční program: Shutter priority
Exposure bias: -3/10 EV
Metering mode: Pattern
josef38

Příspěvekod pe-pa » 03 čer 2016 12:35

Slysel jsem, ze jsou advokati v Cechach radne nenazrani.... :lol: Tak abys uz zacal prodavat tu tvoji vlhkou chajdu postavenou od elektrarny uz hned po valce; tak to si budes asi jeste muset pujcit holoubku.... Uz se tesim, bude to zajiste zajimave a hlavne poucne. Advokat ti ted prikyvne na vsechno co jen budes chtit a dokonce ti bude kyvat a pritakavat na vsechno co ty myslis ze je trestne; mas svobodnou volbu. Ale az podepises pravni zastoupeni, tak se dozvis teprve co by se mohlo pouzit a co ne. Moc ti toho co by se dalo pouzit nezbyde. Zato se bude advokatova kapsa zacit hezky nadouvat.....

A ted se drz, pojedeme z kopce; Udelas nekde na patricnem miste pro to na toho chlapika co te urazil, nejeke to trestni oznameni prostrednictvim tveho nejlepsiho advokata. Bohuzel pro tebe, je to druh soukromeho, privatniho oznameni, nebot ten clovek neurazil nejaky statni podnik, nejakeho statniho toho a pod. Takze vse jde na tvoji kapsu a rentu a je to vubec pro tebe velke riziko, nebot ten dotycny, v pripade, ze znas jeho nynejsi oficialni adresu, nemusi a mam za to ze nebude, na nejake pozvanky tveho advokata, dopisy a pod. soukrome pisemne obtezovani vubec reagovat. O to vic, ze se snad dokonce ten internetovy troll nebo co to je, pry naleza a zije v cizine; a jeste jake vlastni vubec obcanstvi? Atd, atd, atd. Ale abys nerekl, ze s tebou nesympatizuji, tak ti drzim palce! Ja take nemam rad vulgarnost, blbost a nafoukanost..... ;) Ale ty budes mit jen a jen velke a neprijemne placeni, ktere ti v zadnem pripade to kyzene uspokojeni z nejake hloupe pomsty neprinese.

Jen se a dokonce uz ted zacina ukazovat, ze jsi ohromne chytry a intelligentni..... :lol: ...... a nakonec i to, co ten clovek tady snad i nekde uz napsal..... :lol:

Vcera jsem mel foceni na kseft v Antverpach, tak jsem si take cvaknul par fotek soukrome... zde jedna z nich:
pe-pa

Příspěvekod OFFcza » 03 čer 2016 13:33

MiraM píše:Děláš to ze sebe sám. a je mi to šumafuk taky. Aspoň na tom se shodneme. Chutné kafíčko přeji. M

pro me si nechapavy demagog. viz tvoje vysvetleni offcza (out cesko) a nazklade tohoto si me urazel a spojoval s chovanim jineho uzivatele. styd se! omluvu od dutohlava pochopitelne necekam. hlavne, ze mas vzdy co rict. klidne ti predavam posledni slovo, uz na tvoje prispevky ve spojitosti se mnou reagovat nebudu.

OFFcza

OFFcza
OFFcza

Příspěvekod pe-pa » 03 čer 2016 16:57

OFFcza, jezismarja, OFFcza, jeste aby tebe tady trestne stihali!!!!! :o Neodpovidej tomu hospodskemu vipitovi (jezismarja, neni to pro mne trestny? ), nema to opravdu zadnou cenu! Ani pro tebe, ani pro vlakno a hlavne a uz vubec pro foveon. Take nemam rad vulgarni proslovy, vzdyt vis! Chteji te jenom vyhecovat k nepredlozenemu. Jinak je to detina, ktery diky rezimu uz nemusi slapat ty strechy sam, ale vykoristuje ted jine.... a beze skol.... Ten si muze tak stezovat fasoun jeden..... pulku trzeb zkrati do vlastni kapsy.... a bude jeste nadavat, podnikatel jeden......a jeste z Radhoste....... hm hm ..... :lol: :lol: :lol:

A az jednou treba potkas u nejakeho privozu chudeho starika v paruce bilych vlasu jak tam zebra, tak mu za mne vhod do pikslicky par euro, at se zase jednou poradne naji a napije....

A jeste jedna se sousedovym zivym plotem:
pe-pa

Příspěvekod OFFcza » 03 čer 2016 17:58

Jen naivní člověk se může angažovat v nesmyslné žalobě, když nějaký pe-pa prostřednictvím anonymního fóra sprostě urazí jiný nick :) je to jako by chtěli žalovat.. poraďte, nic mě nenapadá?

Už možná vím, Montgomery Burns je kokot! Co ty na to posranej Burnsi? :)

Omlouvám se, že fotka není z foveonu a MiroM ani pe-pa mi nepůjčil foťák :)

OFFcza
Přílohy
DSC_2788.jpg
DSC_2788.jpg (530.07 KiB) Zobrazeno 3356 krát
EXIF-Data
Ohnisková vzdálenost: 50 mm
Čas expozice: 1/20 sec.
Clona: F/8
ISO: 400
Whitebalance: Automaticky
Použití blesku: Flash did not fire, compulsory flash mode
Model: NIKON D610
Expoziční program: Priorita clony
Exposure bias: 0 EV
OFFcza

Příspěvekod MiraM » 03 čer 2016 19:00

Offczo, slíbil jsi, že mi dáš pokoj.Ale aspoň neplácej, že jsem se ti neomluvil. Pročti si příspěvky. Podle urážek a úrovně vyjadřování jsem se zpočátku opravdu domníval, že jde o jednu osobu. Že může jít o dva exempláře, to mně došlo později.
Mahlere, s těmi fašisty už je to opravdu moc. Něco ti řeknu : Manévruj si s Holandskem, Hěmeckem jak chceš, ale už jsem si prověřil, že tvou identitu není problém zjistit. A poté bude radost tvé sprosťárny poslat tvé rodině, aby věděli, co mají za tatínka a dědečka. Na to se opravdu těším. A nemluvím Mahlere do větru!! Tohle potěšení si neodpdpustím.
No a ráno si uvařím kafíčko a zkusím jak mě bude chutnat po těch vašich dutohlavech, fašistech atd.
Tak do toho kluci, co máte ještě v rukávě za sprosťárny!? Už vás nechám na pokoji. A až si postavíte dvojdomek, tak mi to říkat nemusíte. M
MiraM

Příspěvekod OFFcza » 03 čer 2016 19:41

MiraM píše:Offczo, slíbil jsi, že mi dáš pokoj.Ale aspoň neplácej, že jsem se ti neomluvil. Pročti si příspěvky. Podle urážek a úrovně vyjadřování jsem se zpočátku opravdu domníval, že jde o jednu osobu. Že může jít o dva exempláře, to mně došlo později.
Mahlere, s těmi fašisty už je to opravdu moc. Něco ti řeknu : Manévruj si s Holandskem, Hěmeckem jak chceš, ale už jsem si prověřil, že tvou identitu není problém zjistit. A poté bude radost tvé sprosťárny poslat tvé rodině, aby věděli, co mají za tatínka a dědečka. Na to se opravdu těším. A nemluvím Mahlere do větru!! Tohle potěšení si neodpdpustím.
No a ráno si uvařím kafíčko a zkusím jak mě bude chutnat po těch vašich dutohlavech, fašistech atd.
Tak do toho kluci, co máte ještě v rukávě za sprosťárny!? Už vás nechám na pokoji. A až si postavíte dvojdomek, tak mi to říkat nemusíte. M

Pro formu:
Vulgarismy pe-pa mi nejsou blízké a nijak se v nich nevyžívám.

Porušení ochrany osobních údajů je právně postižitelná nejen u nás, ale pamatuje na ni celoevropská judikatura.
https://www.uoou.cz/zakon-c-101-2000-sb ... =0&p1=1261

Další věc je vyhrožování, vydírání dcerou a rodinou, tam si ale ještě nezašel nikterak daleko. Buď prosím konkrétní, bude se to hodit..

Kdyby pe-pa žaloval MiraM a Josef38 za odhalení identity, tak by mel podstatne vetsi sanci na uspech, než to když veverka12 chce žalovat krtek3 za nadávky :) Petre, není to návod, jen podnět, ať se pánové zamyslí.

Nedivil bych se, kdyby pe-pa napsal adminovi tohoto fóra a požádal o odstranění jeho osobních údajů ze všech příspěvků (povinni jsou toto dělat i větší hráči, google apod.)

OFFcza
OFFcza

Příspěvekod axislubo » 03 čer 2016 19:55

Klud chlapi, len klud... :D
Přílohy
SDIM0134ir.jpg
SDIM0134ir.jpg (153.35 KiB) Zobrazeno 3326 krát
EXIF-Data
Ohnisková vzdálenost: 30 mm
Čas expozice: 1/500 sec.
Clona: F/6.3
Whitebalance: Automaticky
Použití blesku: Ne
Model: SIGMA DP2 Merrill
SDIM0120ir.jpg
SDIM0120ir.jpg (283.8 KiB) Zobrazeno 3326 krát
EXIF-Data
Ohnisková vzdálenost: 30 mm
Čas expozice: 1/160 sec.
Clona: F/8
Whitebalance: Manuálně
Použití blesku: Ne
Model: SIGMA DP2 Merrill
axislubo

Příspěvekod **lasta » 03 čer 2016 20:37

Josef38
Neschovávej se a vlož tu citaci od Bilba, na kterého ses včera odkázal a která vysvětlí tvé slizké řeči
Zachovej se jako chlap .
**lasta

Příspěvekod MiraM » 03 čer 2016 20:38

OFFczo, měl jsem tě za chytřejšího.Veřejně se žádná identita odhalovat NEBUDE. Jen se pošlou archivní sprosťárny na nějakou adresu..! Ukaž mi soud, který tohle bude řešit!! A řekni mi : CO bude řešit !? No nevím komu ten tvůj termín : Dutohlav patřil !? :D M
MiraM

Příspěvekod OFFcza » 03 čer 2016 20:59

MiraM píše:OFFczo, měl jsem tě za chytřejšího.Veřejně se žádná identita odhalovat NEBUDE. Jen se pošlou archivní sprosťárny na nějakou adresu..! Ukaž mi soud, který tohle bude řešit!! A řekni mi : CO bude řešit !? No nevím komu ten tvůj termín : Dutohlav patřil !? :D M

Oprav mě jestli se pletu, kdo se tady začal ohánět trestním oznámením (a to naprosto nesmyslným)? :) je to pouze reakce na toto:

a propos, veřejně jste už pe-pa identitu odhalili (ono stačí jméno a příjmení)

bez invektiv
OFFcza

Josef38 píše:
"Tak Mahlere, mohu Ti sdělit, že toto už jsi poněkud přehnal! To už je skutečně přes čáru a Tvé chování zde je typický projev stalkingu!
Jestli nevíš o co jde, přečti si tady:

https://cs.wikipedia.org/wiki/Stalking

Jelikož se Tvé vyloženě zlé útoky bezdůvodně a cíleně opakují a Ty jsi osobou snadno dohledatelnou, poradíme se s kolegou Mirou o tom, jestli na Tebe nepodáme trestní oznámení. Pro začátek jsem na Tvé nevhodné chování upozornil administrátora a požádal ho v tomto smyslu o spolupráci. S pozdravem, Josef.

P.S.
Zásluhou ostatních kolegu zde na vlákně jsou Tvé výpady "archivovány" a tedy i snadno jako důkaz použitelné. Pochopitelně i s Tvou celou IP adresou. A vůbec si nejsem jistý, že se Tvé chování bude zamlouvat dcerušce!"
OFFcza

Příspěvekod MiraM » 03 čer 2016 21:19

Nevím, co tím chceš říct.A je mi to jedno. M
MiraM

Příspěvekod MiraM » 03 čer 2016 21:19

A Lasto, ty už taky přestaň blbnout. M
MiraM

Příspěvekod **lasta » 03 čer 2016 21:41

K tomu, co zde probíhá , vyhrožování dětem diskutérů a ppd. . ..
Poslechněte si udalosti komentáře, tam to probiraji, je tam i Neff ;)

MiraM
Když řekne a tak ať řekne i b.
To je normální.

upraveno na upozorneni MiraM
Spokojen, miroM ?
Naposledy upravil **lasta dne 03 čer 2016 22:50, celkově upraveno 1
**lasta

Příspěvekod MiraM » 03 čer 2016 22:34

Lasto, jseš normální....?! Co tady rozpoutal Josef ? Jdi na ranní kafe s Offzzou. Měj se. M
MiraM

Příspěvekod josef38 » 03 čer 2016 22:48

**lasta píše:
MiraM
Když řekne a tak ať řekne i b.
To je normální.

Takže B:
Re: Toto nemusíte číst 445 Pokračování na vlastním...
Příspěvekod bilbo » 21 kvě 2016 13:25

Věřím, že je Ti známo, že Bilbem použitý výraz má více významů! Tys možná pochopil jen ten jediný! :lol:
A už konečně přestaň otravovat a začni něco užitečného dělat!

---------------------------------------------------------------------------

Minulý týden jsem byl navštívit svou babičku v Holandsku a několik dní tam pobyl. Babička tam má moderně zařízený domek a hlavně tam mají výborné sýry! Optám se, jestli bych tam nemohl dělat přívozníka. Docela by se mi tam líbilo. :lol: :lol:
Přílohy
Alkmaar.jpg
Alkmaar.jpg (523.14 KiB) Zobrazeno 3484 krát
josef38

Příspěvekod **lasta » 03 čer 2016 22:59

Josef38
To je zase slizkých keců. Chováš se jako ješitný arogantní nerudný páprda. :P
Normálně pripoj k tvému výtvoru ten odkaz, ať je úplný ;) (n)

**lasta píše:
Josef38
Na lastovy výzvy nemá cenu odepisovat. Už jsem ho poznal natolik, že vím, že by to bylo naprosto zbytečné. Jemu podobné situace vyhovují, rád se jich aktivně účastní a když jen může, tak je svou poznámkou přiživí, nebo se snaží je vyvolat. Myslím, že ho v jedné výměně názorů velice dobře přečetl "Bilbo", když ho ohodnotil, jako provokatéra. ( sice použil jiný výraz, ale to je jedno ). Nechci to sem kopírovat, kdo chce, najde si to sám.

Nakopiruj to sem, když jsi to nakous ať to neni na pul cesty.
Jsem jedno oko s čím souzníš s nickem Bibo.

Sem:
**lasta

Příspěvekod josef38 » 03 čer 2016 23:12

**lasta píše:Josef38

Už začínáš být obtížnej!
Jdu spát, nebaví mě to zde. ;)
josef38

Příspěvekod **lasta » 03 čer 2016 23:17

josef38 píše:
**lasta píše:Josef38

Už začínáš být obtížnej!

Josef38.
Dokomletuj své moudro

Jinak vidím, že mám pravdu , že jsi, j-a-n páprda.. :P
**lasta

Příspěvekod MiraM » 03 čer 2016 23:23

Takže si to shrneme od 1.6.2016: Čurak Mira, fantastickej debil, čuráčí hlava 3x, blbové 5x kradou na daních, blb vychcanej, přebytečnej, komunistický a fašistický křiváci, líbající prdele, banda hajzlíků, blbých závislých, křivák, komouš 3x, vylízanci, Fašoun - nepočítám....
To vše jsou dle Offczy - expresiva...
Jednu perličku : Mahler (pe-pa) 3.6.17.57hod : cituji:Nemám rád vulgární proslovy vždyť víš (OFFczo) Reakce OFFczy ? nic, nula. Jojo ranní kávička, ta se pije.....Při ní vymyslí, že s Josefem chceme spáchat trestný čin tím, že pošleme dětičkám literární dílka Mahlera. A to si piš že jo. Do toho Lasta - nevyzpytatelný, že Josef něco rozpoutal!! Lasto díky za baterky , ale fakt se zamysli . No a o tom je vlákno Foveonu !!
Těm dvěma děkuji, že mi udělali takovou psychoanalýzu.Jo a na alkoholika jsem zapoměl . Ještě tam cybí OFFczův dutohlav. Vše beru a nehádám se. Jen podotknu Mahlere, mám pocit, že jsi archivaci dost podcenil !!!
Hezkou noc. M
MiraM

PředchozíDalší

Zpět na Sigmou