Slysel jsem, ze jsou advokati v Cechach radne nenazrani....

Tak abys uz zacal prodavat tu tvoji vlhkou chajdu postavenou od elektrarny uz hned po valce; tak to si budes asi jeste muset pujcit holoubku.... Uz se tesim, bude to zajiste zajimave a hlavne poucne. Advokat ti ted prikyvne na vsechno co jen budes chtit a dokonce ti bude kyvat a pritakavat na vsechno co ty myslis ze je trestne; mas svobodnou volbu. Ale az podepises pravni zastoupeni, tak se dozvis teprve co by se mohlo pouzit a co ne. Moc ti toho co by se dalo pouzit nezbyde. Zato se bude advokatova kapsa zacit hezky nadouvat.....
A ted se drz, pojedeme z kopce; Udelas nekde na patricnem miste pro to na toho chlapika co te urazil, nejeke to trestni oznameni prostrednictvim tveho nejlepsiho advokata. Bohuzel pro tebe, je to druh soukromeho, privatniho oznameni, nebot ten clovek neurazil nejaky statni podnik, nejakeho statniho toho a pod. Takze vse jde na tvoji kapsu a rentu a je to vubec pro tebe velke riziko, nebot ten dotycny, v pripade, ze znas jeho nynejsi oficialni adresu, nemusi a mam za to ze nebude, na nejake pozvanky tveho advokata, dopisy a pod. soukrome pisemne obtezovani vubec reagovat. O to vic, ze se snad dokonce ten internetovy troll nebo co to je, pry naleza a zije v cizine; a jeste jake vlastni vubec obcanstvi? Atd, atd, atd. Ale abys nerekl, ze s tebou nesympatizuji, tak ti drzim palce! Ja take nemam rad vulgarnost, blbost a nafoukanost.....

Ale ty budes mit jen a jen velke a neprijemne placeni, ktere ti v zadnem pripade to kyzene uspokojeni z nejake hloupe pomsty neprinese.
Jen se a dokonce uz ted zacina ukazovat, ze jsi ohromne chytry a intelligentni.....

...... a nakonec i to, co ten clovek tady snad i nekde uz napsal.....
Vcera jsem mel foceni na kseft v Antverpach, tak jsem si take cvaknul par fotek soukrome... zde jedna z nich: