Držím palce, ať je to co nejdřív, chlapi . Řeším nějaké PC problémy, takže jsem pár dní nemohl dělat s fotkama a na noťasu mě to ani nenapadne... Tak aspoň jedna nedělní, velikonoční.
K baterii pro DP2M. Neměl jsem několik dní přístup ke svému počítači s přihlašovacím heslem do diskuze. Na cestách jsem měl notebook a na přihlašovací heslo jsem si nemohl vzpomenout.
Po devíti letech jsem celkově upgradoval PC. Ten lednový částečný upgrade v rámci stejné platformy sice trochu pomohl, ale teplota šla dost nahoru a to už se mi tak moc nelíbilo. Tak jsem šel do integrované grafiky v procesoru, příkon teď není ani poloviční, výkon neporovnatelný. Hry žádné nemám a neplánuju, počítač jede přes hodinu a je pocitově neutrální, skříň určitě nemá ani 40 stupňů. Ještě včera se na tom dalo ohřívat kafe...
Tak taková obloha dnes u nás nebyla, dokonce k večeru už ani moc nesvítilo. Ale jinak docela hezký den . Jardo, ta naše se rozbalí asi zítra, sousedovic kvete už několik dní. Zajímavé, kvete dříve, dozrává mnohem později, je to úplně jiný druh.
Přílohy
Pokus jitrnicówy.jpg (502.23 KiB) Zobrazeno 3271 krát
Tak jsem vybalil DP2M. Nahrál SPP, podíval jsem se ven, temno, déšť, děs. Příjemný je fakt, že dodávají aparát se dvěmi akumlátory! Nepříjemná je skutečnost, že to dodávají zrovna v tak hnusném nefotografickám počasí, vyžadující vysoké ISO............!! MiraM
Díky Láďo. Co ty, nepřemýšlíš o camebacku ?? Jako starý sigmák? Ta cena je opravdu skvělá. Dokonce mi sedí z DP1 filtry a blesk ! Že nesedí baterie mi po vybalení druhé, jak jsem psal, přestalo vadit. Trochu mi vadí převod z RAWu do Jpegu v SPP. Díky většímu objemu dat, je to proti DP1 o dost pomalejší. Ruční ostření se mi líbí ( bude-li přínosem). Ale testování teprve začíná.....M