Mily Jardo, mas asi jiny dojem, ale je naprosto nespravny protoze ani to se mnou nehlo. Neco podobneho jsem ocekaval.
Ale k veci; s tim filtrem nebo s temi filtry co jsi jmenoval bys pouzil v poledne v exterieru s plym sluncem prosim pekne na co? Nevykladej mi tady neco o snizeni expozicniho casu, ze ta tva kamera uz nema rychlejsi cas nebo ze tvuj objektiv nema uz tak malou clonu na tak silne svetlo. Nebo s tim polafiltrem; co by ti byl tady jako platny? Takze proc bys je pouzil? K nejakemu svetove perfektnimu obrazku te tve lanovky? Clovece, ty tady delas ramena. ale nemas vubec o materii paru!!! Pritom jsem zde vse uplne jasne a polopaticky vysvetloval. I to jsi vubec nepochopil.... A nevykladej, ze jsem to napsal treba svabachem, ktery ty neprectes.... Vezmi si fotak na kolena a udej s nim presne to co jsem horeji psal!!!!! A to posledni, abys s nim prastil o sutr to zatim nemyslim.
A k tomu, ze se mi tady k tem mym komentum nikdo neozval? To je preci uz roky tady normalni. Proc by se mel ozyvat a davat tim najevo, ze ty navody zdarne pouzil, aby vsichni zbystrili tykadla ze to jako pred tim jeste nevedel? Vzdyt sem lezou, tak jako ty, jenom a jenom mistri.....
Mrkni tady nahoru na vrgadovy fotky, hned to vsechno pouzil a koukneme se jake tady ukazuje prima fotky!!!!!
Je mi to ale velka zahada, nebot pokud se pamatuji, tak mas nebo tvuj bracha dceru, ktera asi tak pred dvema roky promovala.... A tak se te ptam, je to tvoje nevlastni?
Pochopil jsem, ze toho vis o foceni vic nez ja, takze mi Jardo odpust, ze jasem si myslel neco jineho! Ma chyba! Vkladej vsechno!