Moderátor: Pete2
josef38 píše:P.S.
Tak opět jedna pleťovka, neboli vzpomínka na SD10 a stopadesátku objektiv.
Vladimírovi ( Ruby52 ) určitě také při vzpomínce na tento vynikající objektiv nezůstane oko suché!
jajakm píše:Josefe proč mi to děláš.Po tomto objektivu pro SD1M i pro SD15 ale za rozumnou cenu se pídím v Evropě už asi půl roku. Jen ta cena ne a ne trochu spadnout níž. A to je prosím "starý" typ objektivu a navíc pro "skoro neprodávané" SIGMA fotáky. Cenu si ale drží ukázkově vysokou. Tvoje fotka je samozřejmě parádní.
Jarda
Jarouš píše:Jardo, já to beru všema deseti, často na Tebe v této souvislosti myslím. Klidně mi pošli třeba SZ (soukromá zpráva) nebo brnkni na tel. 604 916 409 a něco domluvíme. Takže Ty už můžeš srovnávat, povídej, jak si které sklo na SD1M stojí?
Jarouš píše:...Takže Ty už můžeš srovnávat, povídej, jak si které sklo na SD1M stojí?...
jajakm píše: Koncem srpna 2014 po upozornění Josef38 (díky za to Josefe), že na mých fotkách koní z parkuru z SD1M + 105mm/f2.8 jsou na levé a pravé straně fotografií svislé zelené pruhy (a byly tam), jsem se rozhodl v mých amaterských podmínkách si "zkontrolovat" svoje SIGMA objektivy jak na tom jsou při 100 a 200 ISO.
Jarouš píše:Ahoj Jardo, díky za odpověď. Mám jenom pár, možná naivních, dotazů...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník