Mi se nejvic libi ta prvni fotka Felicie, ma velmi pekne prirozene odlesky. Ale co je vubec nejzajimavejsi, jak je ta felicie zdratovana klempirsky dohromady. Ten kdo to renovoval by si mel nechat useknout ruce a dat je do vitriny! Je mi uplne zahadou, jak ten klempir dal dohromady ten cely zadek toho auta dohromady.

Pricemz ta karoserie neni samonosna, ale ta skodovka ma sve vlastni chassi, kde ta karoserie na nem je prichycena gumovymi silentblocky jako usazeni motoru. To ten dobrak musel udelat na te karoserii dole urcite nove diry pro srouby tohoto uchyceni, protoze mu to urcite nepasovalo. Ten predni dil te postranice, co ma zamek pro dvere, je totiz vrazen dovnitr, do auta, protoze byl tento cely dil do vrtule, anebo se mu do toho sloupku nekdo ze strany trefil a kdo to opravoval to priserne zfusoval..... Kapota nahore u skla mu take nesedi a predni blatnik na jeho konci nahore ma velky dulek, takze kapota zde ma velkou od neho mezeru.... No pekne zfusovane karikatura Felicie....
To auto musi jet po silnici asi tak podobne jako kdyz utika pes, urcite nejelo prednimi a zadnimi koly ve stope....
Opravarensky nahradni dil zadniho blatniku a cele postranice je v jednom kusu od dveri az k narazniku, mezi mimi pak zadni celo kufru atd. a nahore horni cast s kufrem.
Tady na te fotce je krasne videt, jak to bastloval dohromady, ze mu ten blatnik nesleduje vubec linii s prednim blatnikem a dvermi a je vybouleny ven. Takovou karikaturu Felicie bych nepripustil mezi veterany...

To jsi mel vrgada vyfotit.....