Pete2, tie Benátky sú

Petr M, predpokladám že si predal svoju Faveonskú techniku, aby si nás zanedlho potešil fotkami z najnovšieho Qattra..

Inak aj mne sa páči ten hnedý nádych fotografií....vspomienka na nádherné farby z Kodaku.
Miro
Moderátor: Pete2
Petr M píše:Pete2 píše:Vidim, ze ako zakladatel vlakna musim poziadat slusne Petra, (uplynul tyzden) aby nestracal cas na foveonackom vlakne s nami napoly farboslepymi nadsencami foveonu a siel na vlakno kde dokazu skutocne docenit sialeny dynamicky rozsah Nikonu. Je to prenho mrhanie casom, slovami i smailikmi.
Dufam, ze to pochopi a namiesto uraganu poucnych slov a smailikov nam len oznami kde ho najdeme v pripade, ze budeme ptrebovat nieco naucit. V poslednej dobe to v nasej diskusii neprinasalo nic dobreho... Dakujem.
Ja si dam tiez pauzu. Uz ste iste unaveni Talianskymi fotkami a tak na zaver posledne styri zaujimavejsie vyrezy z plneho rozlisenia
V Benatkach maju sikmych vezi pozehnanie. Dubove koly na ktorych to stoji asi dlho nevdrzia...
Mily Laco,
kde jsi v sobe sebral tu ironii a povahu feudalniho pana, ze mas sam najednou takove ironicke a utocne reci a jak se zda, tak mne tady z vlakna snad chces vyhodit nebo tak neco? Co to tady na mne chlapce zkousis......
Co ty znas za vecicky s pc, jak a kde sehnat a do pc naladovat nejaky program, tak zase ja jsem v sigmackych zalezitostech, upravach fotek atd. velice zkuseny, v mnoha vecech daleko vic nez ty.
A to bych mel tedy odejit, abych ti tady snad neprekazel a snad nekritizoval a po pravu nektere i tve fotky jako treba tu jednu v cernem slitou z Benatek? Kde to jsme? Abychom si tady vzajemne mohli pomoci, pripadne si osvitili ty nejake chyby, jako ja treba Martynkovi ty jeho fotky s magentou a tyrkisem, ze to ma jako italskou trikoloru atd? To je snad spatne? Nebo je to tady nastavene tak, aby se tady nad kazdym nepovedenym a tady ukazanym obrazkem slintalo nadsenim? Jen rekni!
Z vlakna mne Laco vyhazovat nebudes, protoze jsem stary sigmak, ktery vlastni tisice dobrych fotek a muze je tady kdykoliv uploadovat!!!
A ma tolik se sigmami zkusenosti jako velice malo kolegu vcetne tebe zde. Co mi muzes tak akorat zakazat, je sem vkladat fotky z ciziho fotaku, v tomto pripade fotky z meho nikona. A to je tak vsechno co muzes. Dokud sem nevlozim a i jini nejakou fotku z cizi znacky, tak muzes tak akorat pri prohlidce tady srkat maximalne polivku a si broukat....
Zdravim,
Petr
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník