Moderátor: Pete2
Petr M píše:....ale no tak Josef.... ze ty, takovy zovialni clovicek, uz tak velice znamy u mladych prodavacu a prodavacek u Skody, kteri si z tebe delaji potaji sprtouchlata, protoze se uz tvymi recmi uz davno oblbovat nedaji a kdyz te jen vidi, tak utikaji na druhou stranu kseftu......, ze pry Skoda da pro tebe zridit osobni opiraci kout, abys jim tam neprekazel jak se jim tam valis po pulte a skaces prodavacum do jejich prodavacskych triku, kdyz se snazi prodat neco nejakemu zakaznikovi.... Pry te tam vidi a maji jak trisku v prdeli radi... No jo, nekde se uplatnit v tvem pozehnanem stari musis, kdyz doma uz davno platis jak to pate kolo od vozu.... A ani se nedivim.... Kdyz se tak jeste s tim svym kamaradem promenadujete po Karlove moste, ty s tou svoji Blejkou na krku, aby ti Japonci videli....![]()
![]()
A co se tyce me figury, tak to nemusis mit o mou linii zadny strach, jsem jak proutek stihly. Za prve, ze se to tady nenosi a za druhe, ze by mi pupek jako tobe, delal potize ve vystupech v Alpach.... Tak si nedelej zbytecne starosti, ale je hezke, ze jsi se zminil....
Co se tyce tech trpasliku a pod. co Vietnamci na hranicich nabizeji ke koupi. Ale jo, je jich tam haldy, ale tady v Nemecku jsem jeste zadneho v neci zahrade nezahledl... cim to je ti nereknu.....
Co se tyce mych zilek, tak to te take asi zklamu, mam je dosud v poradku, zadny bypass nepotrebuji jako ty a na rozcilovani jsem uz uplny a totalni flegmatik; ale hrozne rad se chechtam az se pochcavam.... jako zrovna ted, kdyz si vzpomenu, jak kazde rano po probuzeni bezis hned ke brehu Vltavy, jestli voda nahodou nestoupa.... A vzal si svuj zachranny balicek, kde mas blejku a par sucharu pro nejblizsi preziti, vcetne toho tveho nafukovaciho detskeho clunu na zahrade.... To by tady meli videt jak nacvicujes takovy nouzovy unik ze zaplavovaneho domku.... oknem, pod kterym ten zachranny clun privazujes....
Petr M píše:Nojo, Josef, to pochcavani pri mem obrovskem smani ukazuje jen, ze ten curaci system mam jeste v poradku na rozdil od tebe (boze muj jen aby mne to take nepotkalo), kdy kvuli prostate chodis celou noc na hajzlik a utrusujes jen par kapek.... jedno, ze mas vsude kde se da na zahrade nasazeny kirbise.... bodejt by ses chudacku pochcal..... i kdyz uz nosis stejne pampers. To proto ale, ze kdyz se potkas ta u vas ve vesnici se stejne postizenymi, nebo v elektrarne na navsteve, ze se s temi pampers rad vytahujes jako s tou blejkou, o ktere se pri te prilezitosti neopomenes zminovat; to ti ostatni nemaji a zavideji ti. Kdyz zblejsknes ten jejich zavistivy posklebek, tak to se vznasis teprve ve vysinach; to ti tak lichoti, ze se pak verejne priposravas. A to je o hodne horsi, protoze zeres same sracky co ti tas tva vecne nasrana baba z milosti uvari a smrdis pak na sto honu.... Blejka Neblejka..... sepo
Zdravas cvakale,
Petr
Aby si se Josef jeste tady z toho nepo.... Nejdriv to z tve blbe nudy vyprovokujes a pak ti ty zkornatele roury hrozi havarii; jo, kdo jinemu jamu kope, sam do ni pada.... to by sis mel ty stary kocour uz jednou uvedomit, nehlede uz i na to, ze mavat tady nejakym starim neni zadne privilegium.
Vcetne i toho, ze jsem i o neco starsi nez ty, paprdo sebelitostny..... mi je o dva vic nez tobe, tak koukej zalezt a pekne cvakat! A trenuj, prijde velka voda Blejkoto....![]()
![]()
josef38 píše:Pro jajakm.
Děkuji za zastání, né mé osoby, ale slušnosti. A příště to už tady snad ani nedělej, i když si Tvé odvahy cením velice, tak Tobě přináší jen nepříjemnosti. Já už se tady zase delší dobu neukážu, protože kde vládne místo slušnosti hulváctví a sprostota, tam být já nemusím.
Snad ještě ke zmiňovaným obrázkům. Jak jsem psal, jsou zajímavé, jakoby z jiné planety a věřím, že dost lidí zaujmou! Ale moje parketa to zrovna není!
Pro OFFcza:
Obrázky sem nedávám a dávat nebudu, když nejsou z foveonu. Marně bys je zde hledal!
Jinak přeji hodně radosti s novou "hračkou"!
Mějte se tady dobře!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník