*
Moderátor: Pete2
Jarouš píše:Paráda, Jardo. Myslel jsem na to u večerního fotbalu, že máš na to nejlepší podmínky se Sluncem nejvíc na severozápadě. Kvůli světlu z boku bych to zkusil ještě od Ratají z kopce, do záběru by se mohl vejít i Hostýn...
pe-pa píše:Jardo, pekna serie!*
pe-pa píše:Jardo, ja jsem se nastudoval uz dost a dost, tak si cvakam i s tou moji oblibenou devitkou, jako ty s tou tvoji Merrill. Mrzi mne, ze se ti ty cvaky z me devitky nelibi, ale co se da delat…Na Quattro take prijde, ale kdyz mam chut si nekam vyrazit a cvaknout neco jako krajinku a tak....
A pak, fotak je fotak, jedno jaky, hlavne, ze udela nebo dokaze poradne cvaky, tak jak ja chci...
pe-pa píše:Jardo, tak ted jsem se az zachvel v zakladech. Jaka hruza jde z koukani na fotky z SD9? Porad je a to do dnes velice fotografy cenena, do dnes s ni take velice radi foti, coz dokazuji fotky z ni i v internetu. Ze ma jen 3,5 MP? To je dneska a i drive pro toho, ktery nemusi fotit na "kseft" velka prednost. Hlavne tedy pro amatery. Nepotrebuji drahe pocitace, aby stacili to velker mnozstvi px co maji dnesni fotaky rychle zpracovavat, jde to velmi rychle s devitkou a nezaplni to zbytecne Festplatte. A ostre fotky s detailnimi useky dava ta devitka take. S dobrym objektivem na kazdy pad! Co se tyce barev, jsem s ni take spokojeny.
A co se tyce "te fantasticke a spickove tento u tech kamer…." co to je za terminy? Jake tento? To je jen u tech co mas ty nebo co? Ja tedy se tak nejak po Tom moc nepidim, spis fotim….![]()
Pod heslem: Jedno jaky fotak, hlavne s nim NECO udelej…..![]()
Hmm, tak co je na ni spatneho? Napis mi tady co jsi na tech fotkach z devitky shledal hrozneho!? Jestlize budou tve nalezy objektivni, tak ji na miste rozslapu a bude….![]()
![]()
![]()
Nakonec se priznam po pravde, jak to celkove vseobecne s tebou a s tvym usudkem na fotky je, o mych cvacich jsi velice sporadicky az zamlkly, coz pokladam za spravne, nebot zadny velky cvakar nejsem, spis to co nafotim stoji za kulove a v kvalite to take je podprumer…. ale co nadelam, " kazdej sme nakej", i kdyz jde treba o Quattro a nad cvaky jinych se nekdy muzes uplne rozplynout chvalou. Ne, ze bych ti to tve videni zavidel, chran buh, ale je mi to tak nejak rekl bych, osobne v mych ocich ne zrovna sympaticke, dokonce nekdy az trapne. Ale tak to vidim ja, ale drzim klapacku, nebot kazdy to vidime jinak a z jineho uhlu….![]()
*
…. tak pohoupat a domu….![]()
pe-pa píše:Jardo, prosim te, jen se neprekonavej, vim jak to tady na tomto vlakne je, nejradsi byste si vlezli laskou jeden druhemu do zadku. Nejvic vam Vadim ja, protoze jste v pravde upatlani zabari a ja vam kazim mymi nekterymi pripominkami povest skveleho vynikajiciho fotografa co chodi se stativem porad to same si "zdokonalovat a STUDOVAT"![]()
A to, ze jsem drive vkladal takove a takove fotky, to zu je minulost, ted v pritomnosti, abych vam neposkvrnoval kabat, tak se snazim fotit tak "znamenite" jako vy ( tedy krome Martinka, ten z vas jediny UMI ) a jak vidno, tak se ti Jardo ty me cvaky take nelibi…..![]()
![]()
![]()
To mi je ale zcela fuk. Jen jsem byl ted zvedavy co z tebe zase vyleze noveho. Ze mazu prubezne nebo Sem tam moje cvaky nemuze ani pri sebelepsi vuli nikomu vadit, neni to tady zakazano, dokonce to je oficielne povoleno. Takze nedelam nic spatneho. Jestlize nekdo napise svuj koment pod mou fotku a fotka je smazana, tedy ne okamzite, ale po nejakem case a jeho komentare zustanou bez fotky na kterou byly komentare psany, nevidim zadnou, ale vubec zadnou potrebu, aby se pisatele citili jak blbci. Ti, co se citi jako blbci, si preci muzou take smazat, kde maji koment potom bez me fotky; nebo to neni ono, nejde to? Ale jde!Blci se muzou citit i v jinych pripadech zde jako ercblbci a nejde ve skutecnosti o nic. Tady v DiggiNeff foru, jak tak Sem tam ctu, jsou napsany daleko fajnovejsi veci nez Sem tam ja, ale holt ja jsem ja a ti druzi jsou holt ti tvoji, co?
![]()
Jinak se Jardo k mym cvakum vyjadrovat nemusis, neni to tady nikde psano, ani oficialne. Tak si nedelej nasili.Jak rikam, byl jsem jenom zvedavy co dnes z tebe vypadne…
![]()
Co se tyce te devitky a tedy fotek z ni, to jsai se jeste nevyjadril. Je to obtizne, ze?
Ale kdyz myslis a toho founu poslouchas jak hodiny a drzis s nim basu tak ji drz, tvoje vec. Kromeriz je male hnizdo a Zlin take, je to pohranicni Oblast dneska, tak drzte pri sobe. Tedy kdyz se jedne o nekoho jako jsem ja. Mne muzete klidne srat vsemi prdelemi na hlavu, jsem "prespolni element", u toho to nema zadny lokalni vliv tedy u vas lokalni , tak si neberte servitky; klidne urazejte jak se vam libi. Ale na mne to zadny dopad nama, znam vas tady za ta leta jak stare fusekle.
Co se tyce vkladani, nema to s vami farizeji nic spolecneho, vkladam si jak ja chci a vkladat budu jak budu ja chtit a jak dlouho budu chtit. To nema tady s nikym nic spolecneho, je to jen a jen moje chut. Az ji prestanu mit, coz s vami zase nema co delat, tak zmizim a dobrovolne...
Puvodne tady to vlakno zalozene Lacou melo slouzit bez ohledu na kyticky a take slouzilo, se zdokonalovat ve foceni se Sigmami. A ted se Jardo podivej kam jste to az dopracovali s tou vasi posranou lokalni foto- politickou strategii ..... bych rekl kam, ale je mi to trapne, vic nez trapne. Ovsem, to mi vubec nevadi abych si vlozil! Mam z vas dvou jenom tezce ovladnutelnou srandu sohajove!![]()
![]()
*
Jarouš píše:Lasto, u nás už dozpívali...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník