Chtělo by to dohled nějaké pořádné autority...

Moderátor: Pete2

První sníh v Kroměříži v tomto novém roce.
  První sníh v Kroměříži v tomto novém roce. Jarouš píše:Tolerantní vůči jiným značkám a rezistentní k netoleranci a neslušnosti všeho druhu.......

Jarouš píše:...Chtělo by to dohled nějaké pořádné autority...
 Abys neřekl, že ti nechci pomoct, tak přikládám fotku, na které je také uznávaná autorita. Další postup je už jenom na tobě.
  Abys neřekl, že ti nechci pomoct, tak přikládám fotku, na které je také uznávaná autorita. Další postup je už jenom na tobě.   Jarda
  Jarda Člověk aby měl strach dávat na takové kvalitní vlákno. Zatím bych to tady nazval Noční Foveon…...
 Člověk aby měl strach dávat na takové kvalitní vlákno. Zatím bych to tady nazval Noční Foveon…...  

NádheraMiraM píše:..... archiv a denní je dokonce ještě z DP1 blahé paměti... .....
 Úplně si mě tou fotkou nabudil!
 Úplně si mě tou fotkou nabudil!   Už se těším na léto, do Alp (Nízké Taury) a už máme zálohováno ubytování taky ve staré Alpské chalupě - jen o něco větší  (apartmán se 3-mi samostatnými ložnicemi - "děti" se nám už zpářily
 Už se těším na léto, do Alp (Nízké Taury) a už máme zálohováno ubytování taky ve staré Alpské chalupě - jen o něco větší  (apartmán se 3-mi samostatnými ložnicemi - "děti" se nám už zpářily   , 2.200,-kč/osobu a 7 dní!
 , 2.200,-kč/osobu a 7 dní!  
   ), na samotě(!!!) pod lesem, cca  v 1500m nm ve svahu a tak taky s vyhlídkou na "kopečky"
 ), na samotě(!!!) pod lesem, cca  v 1500m nm ve svahu a tak taky s vyhlídkou na "kopečky"   

M
 M M
 MNo já si na letpšek taky našel chatu, levnou , ale o to mu nešlo, šlo mi o to přirodní bydlení a vžití se do života horalů - pastevců. Moja také miluje zvířátka a naoapk vyhledáváme ubytování ve statcích s dobytkem a j., ale chalupa bez elektriky mi neprošlaMiraM píše:Edo, ........ žádná elektrika, voda vedle chaty, kus musíme vynášet....RÁJ !

- naopak se jí líbilo, že uvařila i upekla a ještě se u kamen ohřála a ještě si připoměla, jak to musely kdysi dělat babičky i romantika bylo praskání dřeva v kamnech i hadry jsme parádně usušili po dešti
  - naopak se jí líbilo, že uvařila i upekla a ještě se u kamen ohřála a ještě si připoměla, jak to musely kdysi dělat babičky i romantika bylo praskání dřeva v kamnech i hadry jsme parádně usušili po dešti  

, že bychom prej nenabili ani mobil, což potřebujeme kvůli GPS a elektronickým turistickým mapám. No a prej co aku do fotoaparátů!!!? (moja spíš točí videjko a to by ani 5 aku nedalo na tejden
 , že bychom prej nenabili ani mobil, což potřebujeme kvůli GPS a elektronickým turistickým mapám. No a prej co aku do fotoaparátů!!!? (moja spíš točí videjko a to by ani 5 aku nedalo na tejden  ... No prostě, i když nejsme nejmladší, jdeme s digitální dobou
 ... No prostě, i když nejsme nejmladší, jdeme s digitální dobou  A digitální (foto)technika je dnes bez elektriky jako mlýnské kolo bez vody
 A digitální (foto)technika je dnes bez elektriky jako mlýnské kolo bez vody  
 Tam jsme seještě nedostali a bojímese návalu turistů v léte... V ČR máme taky jedno "hnízdo" vůdce
   Tam jsme seještě nedostali a bojímese návalu turistů v léte... V ČR máme taky jedno "hnízdo" vůdce  Vlastně to není jeho
 Vlastně to není jeho  , já zapoměl
 , já zapoměl   To je přece samostatných dětí! Ty jsou vlastně schizofrenní?! Vlastně už ne dětí, zase už je jeho. Už zase prej né jeho! Fondů a.s.! Tak jak?
 To je přece samostatných dětí! Ty jsou vlastně schizofrenní?! Vlastně už ne dětí, zase už je jeho. Už zase prej né jeho! Fondů a.s.! Tak jak?  Mimochodem jen "drobnost" - jediný(!) akcionář je údajně jen vůdce!
 Mimochodem jen "drobnost" - jediný(!) akcionář je údajně jen vůdce!  Ale to už su zase u politiky... Pardon
 Ale to už su zase u politiky... Pardon  

Dík.
 Dík.  Pěkná je však spíše ta příroda!
  Pěkná je však spíše ta příroda!   

Jen houšť, chlapci...
 Jen houšť, chlapci...  

Jarouš píše:Díky, Pavle. Jarda v tom, asi, jede taky, páč jinak by ty auta dole v uličce taková mít nemohl...
 Pavel měl ohnisko 30mm, já jsem měl asi 18mm. Proto má Pavel více detailů a HDR má moc pěkné.
  Pavel měl ohnisko 30mm, já jsem měl asi 18mm. Proto má Pavel více detailů a HDR má moc pěkné.   
  V interiérech kostelů se nevyznám, ale fotky se mi líbí.
  V interiérech kostelů se nevyznám, ale fotky se mi líbí. Budu se muset do těch končin zajet v létě konečně podívat na pár dnů. Na rozdíl od Edy upřednostňuju hotel někde na kopci, kde je příjezd autem. Ti co mne znají vědí, že z auta nechodím pěšky víc než 200 až 300 metrů.
  Budu se muset do těch končin zajet v létě konečně podívat na pár dnů. Na rozdíl od Edy upřednostňuju hotel někde na kopci, kde je příjezd autem. Ti co mne znají vědí, že z auta nechodím pěšky víc než 200 až 300 metrů.   Že jsou ty Alpy, tak bych těch 500 metrů byl ochoten jít pěšky z auta a fotit.
 Že jsou ty Alpy, tak bych těch 500 metrů byl ochoten jít pěšky z auta a fotit.   
  Proto dávám fotky až nyní.
  Proto dávám fotky až nyní. Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků