ODSakEda píše:To měl srovnat již architekt!josef38 píše:Cvrkot pod Tančícím domem.
Nějak mi ta kácivost domů nešla srovnat.
Edo, možná byl pod vlivem!

ODSakEda píše:To měl srovnat již architekt!josef38 píše:Cvrkot pod Tančícím domem.
Nějak mi ta kácivost domů nešla srovnat.
Myslíš pod vlivem úplatku!?josef38 píše:.... Edo, možná byl pod vlivem!
pe-pa píše:Edo,![]()
![]()
tady vidis, jak to tomu Josefovi zu preskakuje!
![]()
![]()
Holt, aby chudak odvratil pozornost zajmu kolegu od predchozi stranky, tak ti honem a zase zbrkle, neuvazene odpovida na to tvoje zverejnene v jinem vlakne.... Jo, jo, to uz tak chodi.... tedy to preskakovani, co Josef!
![]()
![]()
![]()
Buh s nama a zlej pryc!!!!!
**lasta píše:Edo
Josef myslel pod vlivem alkoholu...
pe-pa píše:Edo, muze bejt, ale mi to neva.....![]()
![]()
ODSakEda píše:pe-pa píše:Edo, muze bejt, ale mi to neva.....![]()
![]()
![]()
Na čem kua jedeš?já na červeným Cabernetu polosladkým
se sýrem Jadel a maďarskou klobásou s cibulí
ODSakEda píše:Ty jsi už zešílel, chlape
pe-pa píše:Edo, muze bejt, ale mi to neva.....![]()
![]()
josef38 píše:ODSakEda píše:Ty jsi už zešílel, chlapepe-pa píše:Edo, muze bejt, ale mi to neva.....![]()
![]()
To je úplně normální situace! Samotným duševně nemocným to nevadí, že jsou nemocní, často o tom ani neví a přímo si lebedí v jejich nepřirozeném stavu, teprve jejich okolí to vnímá jinak. Proto s nimi musíme jednat tak, abychom je zbytečně nerozdráždili. A to se právě snažím nereagováním na projevy jistého nemocného člověka. Snad se zase zklidní, přál bych mu to ze srdce a nám ostatním také.
josef38 píše:ADOX 12 ISO, LM6.
LUPER píše:josef38 píše:ADOX 12 ISO, LM6.
Josef tá vpravo má peknú pleťovku a myslím, že tam budú aj tie jemné tóny, ktoré spomínal pe-pa.![]()
![]()
A u mňa stále čaká a čaká film na vyvolanie.
josef38 píše:LUPER píše:josef38 píše:ADOX 12 ISO, LM6.
Josef tá vpravo má peknú pleťovku a myslím, že tam budú aj tie jemné tóny, ktoré spomínal pe-pa.![]()
![]()
A u mňa stále čaká a čaká film na vyvolanie.
Ludo s tímto filmem ( 12 ISO ) vyrazit do ulic, je přímo sebevražda.![]()
Za ostrého sluníčka je moc kontrastní a za stínu to zase chce stativ a proto na podobné snímky lidí v ulici je takřka neupotřebitelný. Ale jinak jsem s ním spokojen a ještě ho párkrát prubnu, potřeboval jsem vyzkoušet extrém a to, co se jemného zrna a rozlišení týká. Docela by mě zajímaly výsledky s ním při ateliérovým osvětlení. Škoda, že Stanislav není blíže!![]()
Tu tmavou dívku jsem fotil kolem páté odpoledne, sluníčko už nebylo tak pichlavé.
Díky za názor!
P.S.
Co vzpomínal pe-pa, to nevím. V zájmu své duševní hygieny jeho obsáhlé elaboráty nečtu. A to už dost dlouho, tím spíše, když vím, že nic konkrétního nesdělí, jen jsou plné jedu.
Stanley 900 píše:Josefe, autobus z Florence sem jezdí přímo a rychlík z Hlavního nádraží do Tábora a sem deset minut městskou.
Stanley 900 píše:.....a zatím myslíš ten kinofilm
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník