LUPER píše:Neviem prečo ale táto fotografia sa mi páči, možno preto, že je rozostrená a tak na mňa pôsobí snovým dojmom.
LUPER píše:Ich verstehe, warum so viele Wut und Hass. In Alter es muss ein sehr trauriges Leben in einem fremden Land ohne Freunde und Bekannte.
pe-pa píše:Jednoho spatna neostra a zrnita fotka, ackoli nevi proc, dostane do snivyho transu treba o Cachticky pani, druhymu zase pripomene jeho povahu ze se musi zasmajchlovat a vlezt do zadku spravnou volbou slov, aby toho prvniho neodradil k nemu do vlakna vkladat, ktereho potrebuje, aby mu toto vlakno fakticky nechciplo na souchotiny....![]()
![]()
![]()
Ten prvni, aby oplatil, vzlyka dojetim nad temi spatnymi "barvickami" na spatnem cvaku toho druheho, dustojneho, toho, co ma na zadku pridratovanou bojku a plave rano v Podoli mnoho kilometru v padesatimetrovym bazenu, nez prijdou dalsi lidi. Pri Tom inhaluje z plnejch plic denne (jestli denne?) chlorove vypary primo do plic, ktere mu v nekolika malo letech spali plicni sklipky, ze bude s sebou tahat misto bojky inhalacni pomocny pristroj s kyslikovou bombou, az do doby, kdy zu moc se pohybovat nebude moci. Pak ho sanitkou odvezou do Thomayerovky ( rozumej: nemocnice postavena za valky hitlerovci pro jejich ranene, ktera byla v te dobe nejmodernejsi nemocnici v Cechach. Dnes zu nejmodernejsi daleko neni, okenni ramy jsou jeste drevene, puvodni a ztrouchnivele, sklenarsky kit co drzi v techto ramech okenni tabulky, je zatvrdly a zvetraly, castecne chybejici..... a pokoje jsou pro nejmene osm lezicich pacientu, kde jsou castecne jeste puvodni trubkove postele s opryskanou barvou a sbirka ruznych rozmanitych zeleznych luzek.....kde neni ani jedno umyvadlo nebo toaleta, to primontovali komousove na prilehle chodbe jedno vedle druhyho a na zachos se musi jit a to na spolecny ca. patnact metru... ) na Pankraci, kde jednou, dvakrat jeste omdli na chodbe a po nekolika dnech se octne ve Strasnicich v krematoriu.....![]()
![]()
*
Na zdravicko!![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků