josef38 píše:A navíc ovládá cizí jazyky.
Jistě. Naše madam mňouká plynule ve všech světových jazycích

josef38 píše:A navíc ovládá cizí jazyky.
LUPER píše: Potreboval by som Josefovu vytrvalost.![]()
Ľ.
LUPER píše:Josef nestalo ma to ani korunu, vratane dopravy. Vsetko islo na naklady Leica, tak ako to deklarovali.![]()
![]()
![]()
Ľ.
LUPER píše:Josef skusal som nahrat na kartu vo fotoaparate obrazok z posledným poradovým cislom aby pokracoval v cislovani ale to nefunguje.Neviem ci to robim dobre, porad.
![]()
Ľ.
ce. píše:Ľudo gratulačka k návratu.Aj niečo k tomu napísali??
..klop,klop
kontroloval som moju M9-P a po korózii zatiaľ ani stopa.
Pridám jednu staršiu - možno tu aj bola - už si nepamätám
ce. píše:LUPER píše:Josef skusal som nahrat na kartu vo fotoaparate obrazok z posledným poradovým cislom aby pokracoval v cislovani ale to nefunguje.Neviem ci to robim dobre, porad.
![]()
Ľ.
urob fotku,daj kartu do čítačky a prepíš číslo obrázku v PC - za tým číslom už bude pokračovať číslovanie v poriadku.
LUPER píše:Toto je doslovny preklad:
"Vážený klient, vyčistili sme snímač digitálneho fotoaparátu, pokiaľ nám to technické možnosti umožňujú. Vďaka svojej otvorenej konštrukcii a pri výmene objektívu je možné, že prachové častice sa znova usadia na senzor. Odporúčame preto starostlivosť o priestor vo vnútri fotoaparátu, objektív, telo krytky objektívu, ktoré stále udržiavajte čisté s cieľom zabezpečiť riadny výkon vášho fotoaparátu".
.
LUPER píše:ce. píše:LUPER píše:Josef skusal som nahrat na kartu vo fotoaparate obrazok z posledným poradovým cislom aby pokracoval v cislovani ale to nefunguje.Neviem ci to robim dobre, porad.
![]()
Ľ.
urob fotku,daj kartu do čítačky a prepíš číslo obrázku v PC - za tým číslom už bude pokračovať číslovanie v poriadku.
Nefunguje to, je treba nieco nastavit aj v menu? Ver. firm. je 1.202, tak neviem ci sa tam nieco zmenilo, mne sa zda ,ze ano.
josef38 píše:Promiň, přehlédl jsem otázku.
FW: 1.196
Zkusím změnit číslování a napíšu.
Zkoušel jsem přepsat a dát zpět kartu do aparátu a nejde to. Další snímek opět tvrdošijně pokračuje podle starého číslování. Ale na německé DF o tom byla myslím řeč. Pokusím se to vyhledat.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník